Δεν θα πάρουν μόνο το Πρώτο Θέμα και το iefimerida.gr – Δείτε ποια deal-πυρηνικές βόμβες θα σκάσουν – Ποια μεγάλα ΜΜΕ παίρνουν ακόμη οι πανίσχυροι επιχειρηματίες

Μιας και σταδιακά διέρρευσαν τα ονόματα, ιδού τι επακριβώς ισχύει με τις μιντιακές… βόμβες που ετοιμάζονται. Άλλωστε στην μιντιακή πιάτσα άρχισαν δημοσιεύματα με ονόματα και διευθύνσεις.

Σύμφωνα με το dailymedia.com.gr το τρίδυμο των Δημήτρη Μπάκου, Γιάννη Καϋμενάκη και Αλέξανδρου Εξαρχου πάει, πρωτίστως, για την εξαγορά και του «Πρώτου Θέματος» και του iefimerida.gr. Έχει καταθέσει προτάσεις και οι πληροφορίες μιλούν για κατ’ αρχάς συμφωνίες (με τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες), όχι όμως για οριστικές. Όχι ακόμη.

Ο Θέμης Αλαφούζος δεν έχει κλείσει την πόρτα στο τρίδυμο, έχει πρόταση στα χέρια του για την «Καθημερινή» και την εξετάζει.

Και ακούγεται πως έχουν κατατεθεί αντίστοιχες προτάσεις τόσο για το liberal.gr όσο και για το protagon.gr. Όλα τα Μέσα, φιλοδεξιά έως… πολύ φιλοδεξιά. Όχι τυχαίο.

Και πάνε να διαμορφώσουν ένα νέο status quo στην αγορά. Ήδη έχουν λανσάρει το flash.gr, ακολουθεί σε λίγο καιρό το ραδιόφωνο, έχουν αγοράσει το Action24 και νοικιάσει το Attica TV και, εκτός media, διαθέτουν την ενεργειακή Volton, την κατασκευαστική Intrakat και από τα τέλη Ιουλίου επαναλανσάρουν την Παγκρήτια Τράπεζα

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ