«Κοπρίτες, φέρτε έναν ψυχίατρο γρήγορα» – Νέα χυδαία επίθεση Μπέου

Σε νέα χυδαία επίθεση, αυτή τη φορά σε κτηνίατρους και φιλοζωικούς συλλόγους, προχώρησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με αφορμή την τοποθέτηση -για δεύτερη χρονιά- ζωντανών ζώων σε φάτνη στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Φιλοζωικές οργανώσεις και Σύλλογοι Κτηνιάτρων αντέδρασαν, καταγγέλλοντας την εκμετάλλευση και τη βάναυση μεταχείριση ζώων, ενώ όπως επεσήμαναν θα κινηθούν νομικά.

«Εμείς θεωρούμε ότι υφίσταται περιστατικό παθητικής κακοποίησης των ζώων, άρα μιλάμε για κακούργημα και πρέπει να κινηθούν αυτεπάγγελτα οι αρμόδιες αρχές», ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Κτηνιατρικού Συλλόγου Βόλου, Παύλος Σταματόπουλος.

Το θέμα συζητήθηκε και στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο του Βόλου, με τον επικεφαλής της ΛΑΣ, Απόστολο Ριζόπουλο να λέει: «Διαφωνούμε να υπάρχουν ζωντανά στην φάτνη. Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι για τις μυρωδιές. Εκτιμούμε ότι έπρεπε να βάλουμε ομοιώματα. Τα ζώα δεν είναι στο φυσικό τους περιβάλλον».

Σε εκείνο το σημείο, τον λόγο πήρε ο Αχιλλέας Μπέος και ρώτησε τον κ. Ριζόπουλο ποιο είναι το φυσικό περιβάλλον των προβάτων.

«Στη στάνη ε; Εκεί είναι. Στη στάνη πάει ο βοσκός κάθε δύο μέρες κι εμείς έχουμε άνθρωπο και κτηνίατρο πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Το βαφτίζουμε στάνη λοιπόν. Παραχώρησα τον χώρο στον Άγιο Νικόλαο σε έναν βοσκό και το έκανα στάνη και δε μπορεί να μας πειράξει κανένας. Κοπρίτες. Για τρέλα μιλάμε. Ρε, φέρτε έναν ψυχίατρο γρήγορα. Θα τρελαθώ. Δε ντρέπεστε λίγο; Γιατί δεν διαμαρτύρεστε για τους ζωολογικούς κήπους στην Αθήνα που εκεί τα ζώα δεν είναι στο φυσικό τους περιβάλλον; Πηγαίνετε στις Βρυξέλλες να δείτε. Τι να τους εξηγούμε τώρα;», είπε χαρακτηριστικά ο Μπέος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...