«Κατέρρευσε» κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε LIVE μετάδοση γιατί δεν το κάλεσε ο Κασσελάκης στις Σπέτσες (vid)

Υπήρξαν στον ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που δεν ήθελαν να πάνε στις Σπέτσες, αλλά υπάρχει κι εκείνος ένας που ήθελε εξαρχής να πάει, αλλά δεν έλαβε ποτέ πρόσκληση.

Ποιος είναι αυτός; Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό One σημείωσε ότι δεν ήταν στις Σπέτσες επειδή ο κ. Κασσελάκης δεν κάλεσε τους ευρωβουλευτές. Σημείωσε δε ότι “εμείς συμμετέχουμε σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες κανονικά και ισότιμα και όταν ήμασταν 6 ευρωβουλευτές και όταν είμαστε 2, εγώ και η Έλενα (σ.σ. εννοεί την Έλενα Κουντουρά). Σε αυτή τη δουλειά δεν κληθήκαμε». «Φαντάζομαι ότι κάτι άλλο είχαν στο μυαλό τους, ουσιαστικά -όπως το διαβάζω εγώ- να συντονιστεί καλύτερα η κοινοβουλευτική ομάδα στο κοινοβουλευτικό έργο. Εμείς ντοκουμέντα και θέσεις έχουμε δώσει σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά και ελληνικά θέματα. Δεν νιώθω ούτε προσβεβλημένος ούτε βαλλόμενος, ούτε εγώ ούτε η Κουντουρά, στο θέμα αυτό. Ενδεχομένως θα μπορούσαμε να συμβάλουμε…», τόνισε στην συνέχεια ο κ. Αρβανίτης.

Μάλιστα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές κατά συντρόφων του λέγοντας: «πήγαν οι 37 και ο πρόεδρος, 38 συνολικά άτομα. Όμως υπάρχουν κι άλλες ανάγκες. Ένα πράγμα που με ενόχλησε ήταν ότι άκουσα απόψεις στην αρχή “πάω ή δεν πάω”. Είναι μια δουλειά πολιτική που πρέπει να πας, είτε γινόταν στο Έβερεστ ή στη Λάρισα ή στις Σπέτσες. Θα πας και θα κάνεις τη δουλειά σου, τελεία».

Πάντως πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σημείωναν ότι το θέμα της τριήμερης συνεδρίασης ήταν ο προγραμματισμός της δουλειάς των βουλευτών στο ελληνικό κοινοβούλιο και γι’ αυτό δεν κλήθηκαν οι δύο ευρωβουλευτές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ