Καθησυχάζει ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος τον Μητσοτάκη: «Ξέχασαν 37.000 νεκρούς, τη Θεσσαλία θα θυμούνται;»

Διαβάστε τι αποκαλύπτει ο Κύριος Μάξιμος στο newsbreak.gr:

Μπορεί αρκετά δημοσιεύματα ακόμα και σε ΜΜΕ φιλικά προς την κυβέρνηση να παρουσιάζουν μία εικόνα διάλυσης στο Μέγαρο Μαξίμου, αυτό όμως δεν είναι αληθές.

Η ομάδα Γκρίνμπεργκ με τη συμβολή της ομάδας ηλεκτρονικού πολέμου του Μαξίμου έχοντας την πληροφόρηση από τις εξελιγμένες πλατφόρμες συλλογής στοιχείων συμπεριφοράς των Ελλήνων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι πρόσφατες τραγωδίες στον Έβρο, την Θεσσαλία και την Μαγνησία, θα ξεχαστούν πολύ γρήγορα και δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα για την επιβίωση της κυβέρνησης.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα των νεκρών της πανδημίας αλλά και των Τεμπών, που αποτελεί ένα στοιχείο το οποίο πραγματικά εντυπωσίασε τον πιο ακριβοπληρωμένο επικοινωνιολόγο του πλανήτη, ο οποίος δεν πίστευε πραγματικά πως θα υπήρχε χώρα στην υφήλιο που θα εξέλεγε πάλι τον πρωθυπουργό ο οποίος επέτυχε την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης.

Εδώ λησμόνησαν 37.000 νεκρούς, στους νεκρούς της Θεσσαλίας θα κολλήσουν; Είναι το καθησυχαστικό συμπέρασμα που εκπέμπεται πλέον από το Μαξίμου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...