Θέλει να γίνει αρχηγός η Αχτσιόγλου και ψάχνει βουλευτές – Το βρόμικο παιχνίδι της διαπλοκής

Periodista

Η Έφη Αχτσιόγλου, μπορεί να ξεκουράστηκε, αλλά δεν έχει αποδεχθεί, ακόμη, τη συντριβή της από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Οι τελευταίες της κινήσεις και η κωμικοτραγική ανακοίνωση ότι η ίδια και η ομάδα της θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμη το χρόνο, είναι αποκαλυπτική για τα βρόμικα σενάρια που απεργάζονται κύκλοι που στηρίζουν την Έφη Αχτσιόγλου και την παρέα της.

Έφη Αχτσιόγλου και διαπλοκή ηττήθηκαν. Ωστόσο, δεν το βάζουν κάτω και έχουν αποφασίσει να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ώστε να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη δημοκρατική παράταξη και διευκολύνσεις στη Νέα Δημοκρατία και τα μεγάλα συμφέροντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ των συμμετεχόντων στην περιθωριακή ομάδα Αχτσιόγλου, βρίσκεται το αν μπορεί να εξασφαλιστεί ο αριθμός των 10 βουλευτών που απαιτούνται για την συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας. Αν συμβεί αυτό η ομάδα Αχτσιόγλου θα αποχωρήσει, θα συγκροτήσει κοινοβουλευτική ομάδα, της οποίας επικεφαλής θα είναι η Έφη Αχτσιόγλου, και ακολούθως θα δημιουργηθεί το μόρφωμα που θα εκτελεί τις εντολές των διαπλεκόμενων συμφερόντων με στόχο να προκαλέσει πλήγματα στον Στέφανο Κασσελάκη. Ταυτόχρονα το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη θα έχει γίνει αξιωματική αντιπολίτευση.

Η Έφη Αχτσιόγλου είναι πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να γίνει αρχηγός, ακόμη και συλλόγου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ