Η τελική απόφαση του Μητσοτάκη: Εκτός υπουργείου Υγείας ο Κικίλιας – Ποιος θα πάρει τη θέση του

Όσοι είχαν επισημάνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν τον προηγούμενο ανασχηματισμό πως τυχόν αλλαγή του υπουργού Υγείας θα σηματοδοτούσε παραδοχή αποτυχίας στη διαχείριση της πανδημίας κατάφεραν να τον πείσουν.

Έτσι, ο Βασίλης Κικίλιας δεν… αντικαταστάθηκε στο τελευταίο κύμα αλλαγών, αλλά δε θα τη… γλιτώσει στο επόμενο. Σύμφωνα με το matrix24.gr ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που θεωρεί ότι η λήξη του συναγερμού για την πανδημία και η οικοδόμηση τείχους συλλογικής ανοσίας με τα εμβόλια θα είναι ένα ορόσημο κομβικής σημασίας για τη κυβέρνηση, σχεδιάζει ήδη ένα κύμα νέων αλλαγών για να στείλει και αντίστοιχο μήνυμα στην κοινωνία:

ότι, δηλαδή, πλέον η κυβέρνηση και η χώρα γυρίζουν σελίδα. Ο κύβος, λοιπόν, έχει ήδη ριφθεί, αφού η σχέση του υπουργού Υγείας με το Μέγαρο Μαξίμου είναι εδώ και καιρό προβληματική, ενώ ακούγεται ως διάδοχός του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος.

Πάντως, το θέμα είναι πώς θα λήξει η πανδημία για τη χώρα και αν ο Κικίλιας θα φύγει από την οδό Αριστοτέλους σαν ήρωας ή σαν αποδιοπομπαίος τράγος…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...