Αυτά θα είναι τα 2 νέα ισχυρά πρόσωπα στο Μέγαρο Μαξίμου

Πλησιάζει η κρίσιμη ανασυγκρότηση στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την απομάκρυνση δύο εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού, του Σταύρου Παπασταύρου και του Γιάννη Μπρατάκου τις προηγούμενες μέρες μετά τον σάλο που προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το topontiki.gr οι δύο ισχυροί άνδρες του μεγάρου Μαξίμου από δω και πέρα θα είναι ο Μάκης Βορίδης και ο Άκης Σκέρτσος οι οποίοι θα έχουν και οι δύο την ιδιότητα του υπουργού επικρατείας.

Ο πρωθυπουργός δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιος θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Μπρατάκο αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες όποιος κι αν είναι αυτός μάλλον δεν θα έχει την ιδιότητα του υφυπουργού επικρατείας όπως την είχε ο κ Μπρατάκος.

Ο Ακης Σκέρτσος θα συνεχίσει να έχει τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου ενώ ο Μάκης Βορίδης εκτός από την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του πρωθυπουργού και τις ανεξάρτητες αρχές που είχε μέχρι τώρα παίρνει και το κομμάτι που είχε υπό τον έλεγχο του ο Σταύρος Παπασταύρου το οποίο αφορά τα νομικά και κοινοβουλευτικά θέματα όλων των νομοσχεδίων πριν αυτά κατατεθούν στην Βουλή.

Το γραφείο του Ακη Σκέρτσου θα παραμείνει στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας ενώ ο Μάκης Βορίδης θα μοιράζεται την μέρα του μεταξύ του γραφείου του στην οδό Ζαλοκώστα και του νέου γραφείου που θα αποκτήσει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Για τα πολιτικά του ραντεβού ο κ. Βορίδης αναμένεται να διατηρήσει το γραφείο που είχε μέχρι σήμερα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ