Η κυβέρνηση κρύβεται για το φιάσκο στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα στελέχη της μιλούν με αλαζονία για… «πανευρωπαϊκό φαινόμενο»

Η αλαζονεία σε όλο το μεγαλείο της από τον κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά το επιχειρησιακό φιάσκο στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ανικανότητα του επιτελικού κράτος να σταματήσει την αιματηρή επίθεση των Κροατών νεοναζί, βουλευτές μιλούν… ξαφνικά και αναδεικνύουν για άλλη μια φορά την αλαζονεία και την έπαρση τους.

Μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, ο Μητσοτάκης είναι «εξαφανισμένος» ενώ κανείς υπουργός δεν φρόντισε να παραιτηθεί!

Μάλιστα, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος από το 2019 που εκλέχθηκε βουλευτής Ηλείας, αποφάσισε να μιλήσει σε μία χρονική περίοδο που η χώρα θρηνεί έναν νέο λόγω την ανύπαρκτης παρουσίας του επιτελικού κράτους, καθώς οι Κροάτες δολοφόνοι ανενόχλητοι «εισέβαλαν» στην Ελλάδα, επικοινωνούσαν με τους ντόπιους συνεργάτες τους και συναντήθηκαν τελικά μαζί τους για το «ραντεβού θανάτου» στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Για τους συνεργάτες του πρωθυπουργού πρόκειται για ένα… «πανευρωπαϊκό φαινόμενο»! Αυτό είναι το νόημα της παρέμβασης του «γαλάζιου» βουλευτή Ηλείας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ζητάει την παραίτηση του υπουργού για κάθε επιχειρησιακό λάθος της ΕΛ.ΑΣ. και για κάθε ανθρωποκτονία η οποία γίνεται στη χώρα. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα είχαμε αλλαγή υπουργών συχνά. Εγκλήματα συμβαίνουν είναι ένα πανευρωπαϊκό ζήτημα, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...