Η «καταραμένη» οδός Θερμοπυλών: Σοκ με το φρικτό διπλό φονικό στην Ηλιούπολη λίγα μέτρα από το άγριο έγκλημα που είχε γίνει το 2020 (vid)

Νέα στοιχεία φαίνεται πως ανατρέπουν το σενάριο της διπλής δολοφονίας που σε πρώτη φάση διακινήθηκε για το άγριο έγκλημα σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη.

Συνεχίζεται το θρίλερ με την 61χρονη γυναίκα και τον 35χρονο γιο της, οι οποίοι βρέθηκαν πυροβολημένοι μέσα στο διαμέρισμά τους στην Ηλιούπολη.

Επικρατέστερο σενάριο πλέον – και συμφωνα με τα τελευταία δεδομένα – είναι να σκότωσε τη 61χρονη ο γιος της και έπειτα να αυτοπυροβολήθηκε.

Σημειώνεται πως η γυναίκα βρέθηκε καθισμένη και τραυματισμένη στο κεφάλι σε καρέκλα στο σαλόνι, ενώ ο γιος στο δωμάτιο του ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

Πλέον δεν αποκλείεται να αυτοτραυματίστηκε, να κατάφερε να κάνει κάποια βήματα και να έφτασε στο δωμάτιο όπου και κατέληξε. Ο νεαρός άνδρας φέρει, άλλωστε, τραύμα στο μάγουλο.

Το πιο ανατρεπτικό στοιχείο, ωστόσο, είναι πως σύμφωνα με τον ιατροδικαστή προηγήθηκε ο θάνατος της μητέρας από εκείνον του γιου.

Η «καταραμένη» οδός Θερμοπυλών

Υπενθυμίζεται πως άγριο περιστατικό δολοφονίας είχε σημειωθεί τον Δεκέμβριο του 2020 επί της οδού Θερμοπυλών (μόλις λίγα μέτρα από το διπλό φονικό) στην Ηλιούπολη, ενώ στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν έξι κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άνδρες είχαν στήσει τότε ενέδρα στο θύμα στην οδό Θερμοπυλών 42 και τον πυροβόλησαν έξι φορές. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας θανάσιμα τραυματισμένο στο δρόμο το 38χρονο θύμα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...