Θρίλερ στην Ηλιούπολη με τον θάνατο μητέρας και γιου – Το ενδεχόμενο διπλής δολοφονίας (vid)

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Ηλιούπολης, από τη στιγμή που εντοπίστηκαν νεκροί, με σφαίρες στο κεφάλι, μία 60χρονη γυναίκα και ο 36χρονος γιος της! Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ, με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

Χθες, γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία, για μία δυσάρεστη οσμή, που προερχόταν από το σπίτι της οικογένειας, επί της οδού Θερμοπυλών. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε κλειδαράς, προκειμένου να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας κι όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Η 60χρονη γυναίκα βρισκόταν σε μία καρέκλα, ενώ ο γιος της στο υπνοδωμάτιο. Και οι δύο ήταν νεκροί!

Σε ένα άλλο δωμάτιο βρέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα και πλέον εξετάζεται αν πρόκειται για το φονικό όπλο.

Από τις Αρχές εκτιμάται πως το έγκλημα δεν τελέστηκε χθες. Τον συλλογισμό αυτό ενισχύουν οι μαρτυρίες κατοίκων, που ανέφεραν πως είχαν να δουν την μητέρα αρκετές ημέρες, ίσως και εβδομάδα. Μάλιστα, ένας κάτοικος υποστηρίζει πως άκουσε το βράδυ της Παρασκευής τρεις πυροβολισμούς, ενώ νωρίτερα, το μεσημέρι της Πέμπτης, είχε δει έναν άγνωστο άνδρα, με μαύρα να κινείται ύποπτα στην ταράτσα της πολυκατοικίας, όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Παράλληλα, οι άνδρες της ΕΛΑΣ που εξέτασαν τον χώρο του εγκλήματος, διαπίστωσαν πως η μπροστινή πόρτα του σπιτιού ήταν διπλοκλειδωμένη, εντούτοις η μπαλκονόπορτα στην πίσω πλευρά ήταν ανοιχτή και το σπίτι ανάστατο. Τα στοιχεία αυτά, οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο, μέχρι στιγμής η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο και δεν αποκλείεται κανένα σενάριο.

Την ίδια ώρα, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για την ζωή της οικογένειας έρχονται στο φως, σε μία προσπάθεια των Αρχών να συνθέσουν το παζλ. Όπως έγινε γνωστό, μητέρα και γιος είχαν συχνά καυγάδες το τελευταίο διάστημα, ενώ ο πατέρας της οικογένειας είχε βάλει τέλος στη ζωή του πριν από μερικά χρόνια.

Τέλος, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ηλικιωμένη δούλευε ως τηλεφωνήτρια και ο γιος ήταν επίσης ιδιωτικός υπάλληλος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...