Η απάντηση της κυβέρνηση Μητσοτάκη στον Μαρινάκη – Έρχονται συλλήψεις που θα προκαλέσουν σεισμό – Τώρα λύνεται το μυστήριο με τον Αλέξη Κούγια

Εδώ και πολύ καιρό έχει καταστεί απολύτως σαφές ότι έχει ξεσπάσει άγριος πόλεμος ανάμεσα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και μπορεί τα πνεύματα να έδειξαν ότι ηρεμούν με τον ανασχηματισμό που ικανοποίησε τον εφοπλιστή και ολιγάρχη, αλλά όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ πυροδότησαν μία κατάσταση που αναμφίβολα θα δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Καταιγίδα εξελίξεων με έφοδο της Αστυνομίας στο γήπεδο του Ολυμπιακού

Ποια θα είναι η απάντηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη;

Ήδη στο παρασκήνιο, όπως μεταδίδει το bankingnews.gr, λέγεται ότι η πλευρά της κυβέρνησης ετοιμάζεται να «δέσει» συγκεκριμένους οπαδούς που είχαν οργανωτικό ρόλο στα επεισόδια και βρίσκονται υψηλά στην πυραμίδα των συνδέσμων του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ κυβερνητικές πηγές θεωρούν ότι είναι θέμα 24ώρων για να έχουν συντριπτικό χτύπημα στο οπαδικό κίνημα και εξετάζεται μόνο η κατάλληλη στιγμή στην οποία θα γίνουν οι ανακοινώσεις.

Είναι άλλωστε γνωστό στα δρώμενα του Πειραιά ότι εξαιτίας αυτών των συλλήψεων, η πλευρά του Ολυμπιακού προσέλαβε τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.

Διότι γνωρίζει τι έρχεται…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...