Είναι ο Στέφανος Κασσελάκης κολλημένος με την Καρέκλα; Τι απαντά ο ίδιος

«Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο κόμμα, πρέπει να ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία. Είναι σαν τη βαρύτητα, δεν μπορείς να το αποφύγεις» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Σημείωσε, δε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να γίνει κόμμα μελών.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι οι μόνες ρίζες που μετράνε, είναι αυτές από τη βάση.

Σημείωσε επίσης ότι «δεν υπάρχει πιο αριστερή στάση ζωής από το να προσφέρεις με αλληλεγγύη στην κοινωνία», ενώ επεσήμανε ότι «είναι τιμή να ηγούμαι του χώρου».

Υπογράμμισε, επιπλέον, ότι «είμαι το τελευταίο άτομο που είναι κολλημένο στην καρέκλα, θέλω να προσφέρω στον τόπο από μια θέση που έχει τη νομιμοποίηση των μελών και της βάσης, από ένα κόμμα που δεν χρωστάει σε κανέναν και από έναν χώρο που μπορεί να ενώσει όλο τον πολιτικό κόσμο».

Σημείωσε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα να «ενώσει όλον τον προοδευτικό κόσμο, σε μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία».

Απηύθυνε, δε, κάλεσμα σε «λαμπρά μυαλά» να τον πλαισιώσουν, προκειμένου για προχωρήσουν οι αλλαγές στη χώρα.

«Εύχομαι ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ να έρθει στο συνέδριο. Να χτίσουμε την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη η χώρα» κατέληξε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...