Δύο σενάρια για την επιστροφή του Ανδρέα Λοβέρδου στην πολιτική σκηνή

Ο Ανδρέας Λοβέρδος πριν από τα Χριστούγεννα θα ανακοινώσει τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψει στην πολιτική σκηνή. Το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ONE CHANNEL, όπου είπε ότι δέχεται δύο εισηγήσεις. Η πρώτη είναι να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία και η δεύτερη να δημιουργήσει δικό του κόμμα με το οποίο θα κατεβεί στις επικείμενες ευρωεκλογές.
Ο πρώην υπουργός, που δεν κατόρθωσε να εκλεγεί βουλευτής στις πρόσφατες εκλογές και στη συνέχεια αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, για την ηγεσία του οποίου είχε θέσει υποψηφιότητα χωρίς να εκλεγεί, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι θα είναι «στις ευρωεκλογές με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο».

«Από το ΠΑΣΟΚ έφυγα τον Ιούλιο και θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή η επιλογή μου. Δικαιώθηκα από τις εξελίξεις που μεσολάβησαν. Θα κάνω αυτό που πρέπει τώρα. Υπάρχουν περιφερειακές εκλογές και σέβομαι τις προτεραιότητες. Στις 20 Νοεμβρίου έχω κλείσει ήδη αίθουσα στο κέντρο της Αθήνας και θα κάνω πολιτική συγκέντρωση. Πριν από τα Χριστούγεννα θα ανακοινώσω την επιλογή μου».
«Θέλω να μιλήσω και να πω κατά τη γνώμη μου πώς εξελίσσονται τα πράγματα στην Ελλάδα. Είναι ο πρόλογος. Το κυρίως θέμα θα είναι τον Δεκέμβριο. Αυτόν τον καιρό που είμαι εκτός ΠΑΣΟΚ, οι εισηγήσεις που δέχομαι είναι δύο. Η μία είναι προσχώρηση στη Ν.Δ. και η άλλη να κάνω μία κίνηση, που να δοκιμαστεί στις Ευρωεκλογές. Έχω κάνει την επιλογή μου, αλλά δεν την έχω πει ακόμα σε κανέναν. Θα είμαι στις Ευρωεκλογές με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ