Μεγάλη ανησυχία σε ιστοσελίδα που στηρίζει Τσίπρα για το πολιτικό μέλλον του αποτυχημένου και επικίνδυνου Δένδια – Λέγονται και ακούγονται πολλά

Μεγάλη είναι η ανησυχία στην ιστοσελίδα ieidiseis.gr που στηρίζει… στα χαρτιά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και μέχρι σήμερα στήριζε, όσο μπορούσε διακριτικά, τον αποτυχημένο και επικίνδυνο λόγω των χειρισμών του υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

Βέβαια όσοι διαβάζουν PERIODISTA.GR δεν έχουν πέφτουν από τα σύννεφα. Εδώ και πολύ καιρό έχουμε γράψει για την προσέγγιση του συστήματος Τσίπρα με το σύστημα Δένδια, για το ρόλο επιχειρηματικών συμφερόντων και συμβούλων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ)

Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό στο δρόμο για εκλογές και οι αγνοί δημοκρατικοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα μάθουν πολλά. Ελπίζουμε επίσης κάποια στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας να καταλάβει σε τι επικίνδυνα για την πολιτική του πορεία τον παρασέρνουν οι παρέες που κάνει τον τελευταίο καιρό και κάποιοι τιτάνες της επικοινωνίας που έχει προσλάβει και αλωνίζουν μιλώντας πολύ περισσότερο από όσο πρέπει.

Δείτε τώρα την αγωνία της ιστοσελίδας ieidiseis.gr

Μα είναι δυνατόν; Τέτοια στήριξη στον Νίκο Δένδια από ιστοσελίδα που είναι Τσιπρική; Και τα γράφει αυτά ο… Τσιπρικός Βασίλης Σκουρής; Αν κάποιος ερχόταν ξαφνικά σήμερα στην Ελλάδα, αν έπεφτε δηλαδή στη χώρα μας από τον ουρανό θα έλεγε ότι η ιστοσελίδα είναι του υπουργού Εξωτερικών, άντε κανενός εργολάβου φίλου ή κανενός μάνατζερ που την έχει δει μεγαλοπαράγοντας του παρασκηνίου.

Θα μπορούσαν, όμως, να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Θέλουμε να πιστεύουμε πως… όχι!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...