Δεν τα ζούμε αυτά: Το βράδυ υπογράφει (ως ΣΥΡΙΖαία) ανακοίνωση υπέρ Δραγασάκη και το πρωί κάνει ρεπορτάζ στου Μαρινάκη για την ανακοίνωση που υπογράφει η ίδια (pics)

Η Πυθια αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ζούμε μεγάλες στιγμές.

Τις προάλλες κάτι νεολαίοι, λέει, στον ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν μία ανακοίνωση υπέρ του Δραγασάκη, ο οποίος θίχτηκε από κάποιες, λέει, επιθέσεις που δέχτηκε και επειδή, λέει, δεν μπορούσε να απαντήσει μόνος του, έβαλε, λέει, 99 (όχι 100) στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσουν για λογαριασμό του.

Ανάμεσα στους 99 είναι ένα όνομα: Όλγα Στέφου.

Την γνωρίζετε. Μάλλον όχι. Γιατί να την γνωρίζετε εξάλλου;

Αν υπέγραφε απλά την ανακοίνωση για τις δήθεν επιθέσεις που δέχτηκε ο Δραγασάκης δεν θα είχα ασχοληθεί.

Όμως, την επόμενη ημέρα μπαίνω να διαβάσω την ιστοσελίδα in.gr, ξέρετε, του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και κάπου πέφτει το μάτι μου σε ένα ρεπορτάζ για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ από την ημέρα που το ζεύγος Τζανακόπουλου-Αχτσιόγλου αντιλήφθηκε ότι μάλλον θα χάσει τις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Κοιτάζω λοιπόν να δω ποιος γράφει το ρεπορτάζ και τι βλέπω; Τι βλέπω αναγνώστριες και αναγνώστες μου; Τι βλέπουν τα ματάκια μου;

Το άρθρο υπέγραφε η ίδια Όλγα Στέφου που υπέγραφε και το κείμενο υποστήριξης στον Δραγασάκη που δεν μπορούσε να απαντήσει στις δήθεν επιθέσεις που δέχτηκε και έβαλε τους 99 (όχι τους 100) να απαντήσουν για λογαριασμό του, γιατί ο ίδιος μάλλον δεν μπορούσε.

Έχουμε και λέμε μέχρι στιγμής: Η Όλγα Στέφου υπογράφει το κείμενο υποστήριξης στον Δραγασάκη και κάνει και ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχει και πιο κορυφαίο: Η Όλγα Στέφου που υπογράφει ως ΣΥΡΙΖαία το κείμενο υποστήριξης στον Δραγασάκη και είναι υπάλληλος του Μαρινάκη γράφοντας για τον ΣΥΡΙΖΑ, τι ρεπορτάζ λέτε ότι έκανε;

Τι λέτε; Τι ρεπορτάζ λέτε ότι έκανε. Ε; Τι λέτε;

Έκανε ρεπορτάζ για το ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ Η ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΟΛΓΑ ΣΤΕΦΟΥ υπέρ του Δραγασάκη.

Πάμε ξανά: Η Όλγα Στέφου, η ΣΥΡΙΖαία, υπογράφει κείμενο υπέρ του Δραγασάκη και στη συνέχεια κάνει ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΟΛΓΑ ΣΤΕΦΟΥ και οι άλλοι 98.

Δείτε τι γράφει μεταξύ άλλων:

Αξιοπιστία όχι αστεία. Αντικειμενικότητα.

Εκτός αυτού η ίδια δηλώνει ανοιχτά #Με την Έφη και κάτι ακόμη: Είναι κόρη του υποψηφίου Περιφερειάρχη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στα Ιωάννινα, Γιάννη Στέφου. Πρόκειται για τον άνθρωπο που μετά την κατακραυγή αφαίρεσε άθλια ανάρτηση σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη (Δείτε ΕΔΩ)

Για αυτόν τον κύριο θα σας γράψουμε σε λίγο…

Προς το παρόν δείτε λίγο αντικειμενική Όλγα Στέφου:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ