Διασυρμός του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηπείρου (και υποστηρικτή της Έφης Αχτσιόγλου) Γιάννη Στέφου – Απέσυρε άθλια ανάρτηση μετά την κατακραυγή και την οργή του κόσμου (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τον Γιάννη Στέφο τον γνωρίζετε; Αν δεν τον γνωρίζετε είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο.

Ο Γιάννης Στέφος λοιπόν, τη στιγμή που η Ελλάδα παρακολουθεί σοκαρισμένη τα όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλία, θεώρησε την κατάλληλη στιγμή να αναρτήσει ένα παραληρηματικό κείμενο σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη.

Προσέξτε. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΧΗΣ.

Προσέξτε. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, άρα θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός απέναντι στους υποψηφίους του κόμματος που τον στηρίζει.

Ο φανατισμός, όμως, οδηγεί σε απαράδεκτες ενέργειες που προκαλούν, αλλά και αποκαλύπτει πως λειτουργούν οι μηχανισμοί του ΣΥΡΙΖΑ που οδήγησαν τον Αλέξη Τσίπρα στην συντριβή.

Ήταν τέτοιο το μέγεθος της πρόκλησης, ώστε αυτός ο κύριος έγινε δέκτης τεράστιας κατακραυγής. Ξέσπασε η οργή του κόσμου. Και εκείνος αναγκάστηκε και απέσυρε την ανάρτησή του. Αφού πρώτα διασύρθηκε.

Δείτε τι είχε γράψει ΤΙΣ ΩΡΕΣ που βιώνουμε ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ