Δεν άντεξε ο Ανδρουλάκης και ξέσπασε κατά του Μητσοτάκη

Στην ολιγωρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς και στη γενικότερη αδράνεια της κυβέρνησης στο θέμα της ακρίβειας, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Μετά το τέλος της επίσκεψης του στη έκθεση FoodExpo στα Σπάτα, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «είναι αδιανόητο ο κ. Μητσοτάκης μέχρι χθες να μη μιλά για την κερδοσκοπία στην αγορά ενέργειας… το κατάλαβε μετά από μήνες» και ζήτησε άμεσα μέτρα θωράκισης της κοινωνίας απέναντι στο ράλι των τιμών στα καύσιμα, στην ενέργεια και σε βασικά καταναλωτικά αγαθά.

«Άμεσα πρέπει να υπάρξει ρύθμιση στην αγορά ενέργειας. Να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των παραγωγών ενέργειας, να μπει πλαφόν στην ρήτρα αναπροσαρμογής, να προστατευθούν οι ευάλωτοι συμπολίτες μας με την μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά. Αυτές οι πολιτικές για μας είναι προτεραιότητα αν θέλουμε να θωρακίσουμε την ελληνική οικονομία μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που έχει διαμορφώσει η ενεργειακή κρίση» υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συνομίλησε με εκθέτες, μεταποιητές και παραγωγούς που συμμετέχουν στην μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Ν.Α. Ευρώπης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ