Γιατί εξαφανίστηκε πριν τις εκλογές η «ομάδα του Νίκου Παππά» – Η εντολή που έδωσε ο Τσίπρας – Οργιάζουν οι κακές γλώσσες

Η Πυθία αποκαλύπτει

Είναι γεγονός ότι η πλέον δραστήρια και αποτελεσματική ομάδα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, η ομάδα προσώπων που έχει ασκήσει την πιο αποτελεσματική αντιπολίτευση και έχει βρεθεί στο στόχαστρο της διαπλοκής, των μεγάλων συμφερόντων, αλλά και της Δεξιάς είναι η λεγόμενη “ομάδα Παππά”.

Εμβληματικές φυσιογνωμίες της συγκεκριμένης ομάδας είναι ο Νίκος Παππάς, βεβαίως, ο Παύλος Πολάκης, η Ρένα Δούρου και ο Χρήστος Σπίρτζης.

Διαπιστώσαμε κάτι. Ενώ βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές τα παραπάνω πρόσωπα είναι εξαφανισμένα από τα media. Σε λίγο θα ξεχάσουμε ότι υπάρχουν.

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας και μία παρεούλα ανεπαρκών συμβούλων έχει δώσει εντολή να μην “τους παίζουν” τα ΜΜΕ και τα κανάλια.

Τον Νίκο Παππά για να μην υπενθυμίζει η ΝΔ ότι έχει προσφάτως καταδικαστεί.

Τη Ρένα Δούρου για να μην θυμούνται οι πολίτες τις τραγωδίες στο Μάτι και στη Μάνδρα.

Τον Παύλο Πολάκη για να ικανοποιήσει ο υποταγμένος Τσίπρας τις επιθυμίες των δομημένων συμφερόντων που θίγονται από την παρουσία του Κρητικού.

Τον Χρήστος Σπίρτζη διότι σε σαλόνια και στην κοινωνία γίνονται περίεργοι συνειρμοί καθώς κι εκείνος ήταν μέλος της “οικογένειας Καλογρίτσα”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ