Γιατί είναι ανήσυχη η Έφη Αχτσιόγλου με την έλευση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει την κάτω βόλτα με τα ποσοστά του να κατρακυλούν σε μετά το 2012 ιστορικά χαμηλά, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα δεν θα μας κάνει να πλήξουμε ποτέ και θα το καταλάβει αυτό ο καθένας μετά τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, οπότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Χθες, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανακοίνωσε πως στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε φαινομενικά θετικά – και θα σας γράψω εδώ παρασκήνιο που δεν φαντάζεστε – τον παλιό του σύντροφο.

Όπως σας έχουμε γράψει εδώ στο PERIODISTA.GR, όχι τώρα, αλλά εδώ και δύο χρόνια, ένα από τα βασικά σενάρια που απεργάστηκε η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για την περίπτωση ταπεινωτικής ήττας, είναι να δοθεί το δαχτυλίδι της διαδοχής στην Έφη Αχτσιόγλου και να λειτουργήσει ένα ηγετικό σχήμα τύπου γερμανικού SPD, ένα σύστημα, δηλαδή, δυαρχίας.

Η Έφη Αχτσιόγλου την οποία στηρίζουν οικονομικοί παράγοντες και πρεσβείες δυτικών κρατών ετοιμάζεται να αναλάβει την ηγεσία. Όμως, η έλευση Σακελλαρίδη φαίνεται ότι την κάνει ανήσυχη. Ο αγαπημένος διαπλεκόμενων συμφερόντων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, είναι βέβαιο ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Να είστε βέβαιοι για αυτό. Μην πιστεύετε λέξη από όσα λέει και γράφει…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ