Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό: Αυτός θα είναι ο αρχηγός του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές

Σε συμφωνία έχει επέλθει ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο να ηγηθεί ο τελευταίος του πολιτικού σχηματισμού «Έλληνες – Εθνικό κόμμα», σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοπόννησος».

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ που υπογράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος, εφόσον ο Άρειος Πάγος επιτρέψει τη συμμετοχή του πολιτικού σχηματισμού στις εκλογές της 21ης Μαΐου, αυτού θα ηγηθεί ο Καλαβρυτινός -πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, αντί του φυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη.

Ο καταγόμενος από την Κέρτεζη Αχαΐας -που έχει υπηρετήσει και στην Πάτρα – ίδρυσε πέρυσι τον Φεβρουάριο τον πολιτικό φορέα «ΕΑΝ», διακηρύσσοντας την αναγκαιότητα να ξαναγίνει η Ελλάδα «κανονικό κράτος».

Η «Πελοπόννησος» αποκαλύπτει ότι το τελευταίο δίμηνο πύκνωσαν οι διαβουλεύσεις με το κόμμα «Κασιδιάρη» και έχει ήδη επέλθει συμφωνία προκειμένου ο κ. Κανελλόπουλος ν’ αναλάβει την ηγεσία των «Ελλήνων».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει τη μέρα που πρόκειται να διαλυθεί η Βουλή, πιθανότατα τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ