Βόμβα: «Μύρισε» Κασσελάκη και ο Γιώργος Καραμέρος που από την αρχή στήριξε Έφη Αχτσιόγλου (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Μόνο ως τσουνάμι ανατροπής και ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων θα είναι δυνατό στο μέλλον να περιγραφεί η επέλαση που κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης και που θα επιβεβαιωθεί την προσεχή Κυριακή. Όπως όλα δείχνουν ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι πρώτος και μάλιστα με διαφορά.

Το τεράστιο ρεύμα που δημιουργείται στην κοινωνία υπέρ της υποψηφιότητάς του δεν μπορει να αφήσει ανεπηρέαστους τους βουλευτές, ούτε βέβαια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξάλλου πολλοί είχαν τοποθετηθεί υπέρ του ένα ή του άλλου υποψηφίου πριν εμφανιστεί η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος, αν και αρχικά τοποθετήθηκε ανοιχτά υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου, σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία εμφανίστηκε, έδειξε να μετακινείται… διακριτικά προς την πλευρά Κασσελάκη, διευκρινίζοντας πως όταν είχε ταχθεί υπέρ της Αχτσιόγλου δεν υπήρχε η υποψηφιότητα του νέου πολιτικού που έχει ταράξει τα νερά.

Οι πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν πως μέχρι την Κυριακή θα υπάρξουν πολλές μετακινήσεις από το στρατόπεδο Αχτσιόγλου σε εκείνο του Κασσελάκη. Και κυρίως διαπιστώνονται μετακινήσεις ψηφοφόρων.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα το 35.00:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...