Βρέθηκαν κοντά και οι φήμες οργιάζουν: Οι δύο φωτογραφίες πυροδότησαν τα σενάρια για Έφη Αχτσιόγλου και Διονύση Τεμπονέρα (pics)

Το ότι η Έφη Αχτσιόγλου βρέθηκε στο Πήλιο για ολιγοήμερη απόδραση έγινε γνωστό από τις αναρτήσεις, που έκανε στο Instagram η νεαρή πολιτικός και διεκδικήτρια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά το γεγονός ότι στο Πήλιο «διακοπεύει» και ο Διονύσης Τεμπονέρας δεν είναι και τόσο πολύ γνωστό, παρότι ο ανερχόμενος στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε μία ανάρτηση στο facebook , μέσα στα πλατάνια και υπό τον τίτλο «στο βουνό των Κενταύρων, εκεί που δίδαξε ο Ρήγας».

Η ταυτόχρονη παρουσία τους στα μέρη του Πηλίου πάντως πυροδότησε, σύμφωνα με το topontiki.gr, σενάρια στο παρασκήνιο περί «διεργασιών», ενόψει της εκλογής αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ – το Καλαμάκι, όπου βρίσκεται το εξοχικό των Αχτσιόγλου είναι μόλις 40 χιλιόμετρα από τον Κισσό, που προτίμησε να πάει ο εργατολόγος!

Τα σενάρια σχετίζονται με την πληροφορία ότι αρκετοί πάλαι ποτέ «προεδρικοί» δεν έχουν εγκαταλείψει την ιδέα να βρουν έναν υποψήφιο, που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την ηγεσία, για την οποία αυτή την ώρα είναι ακλόνητο φαβορί η Έφη.

Υπό αυτή την έννοια οι συζητήσεις και ίσως και οι… διαπραγματεύσεις, μάλλον θα κορυφωθούν στην πορεία προς το Διαρκές Συνέδριο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Είτε στα βουνά, είτε στην πόλη…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ