Αυτός είναι ο λόγος που η Σλοβάκα καλλονή απατεώνισσα βρέθηκε στην Ελλάδα

Η 36χρονη «καλλονή με το μαύρο σκυλάκι» από τη Σλοβακία, όπως έχει γίνει γνωστή, συνελήφθη πριν λίγες ημέρες, μετά από καταγγελία οδηγού ταξί, ότι δεν πλήρωσε το αντίτιμο των 200 ευρώ για μία διαδρομή από τη Ναύπακτο στην Πάτρα.

Ο γνωστός δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος της Σλοβάκας που ζούσε μέσα στη χλιδή, επιμένοντας να «φεσώνει» ξενοδοχεία και Airbnb είπε πως η πελάτισσά του συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Μεταγωγών και αναμένεται να κρατηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού κατόπιν εκτέλεσης του εντάλματος σύλληψης που υπήρχε από τις Αρχές της Σλοβακίας.

«Στη Σλοβακία κατηγορήθηκε για απάτη. Έχει τελειώσει Νομική, δούλεψε σε δικηγορικό γραφείο και ασχολείτο με χορήγηση δανείων σε ιδιώτες. Εκεί απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και με βάση αυτό το ένταλμα συνελήφθη και κρατείται εδώ», πρόσθεσε.

Πώς βρέθηκε στην Ελλάδα
Παράλληλα, διευκρινίζει το πώς η Σλοβάκα βρέθηκε στην Ελλάδα: «Είχε έρθει στην Ελλάδα, καθώς είχε αισθηματική σχέση με Άγγλο πολίτη, ο οποίος ζει και εργάζεται στη χώρα μας, γι’ αυτό δεν έδωσε εξηγήσεις στη Σλοβακία». «Εμείς θα προσφύγουμε εναντίον αυτού του εντάλματος ή αύριο που θα την δω, αν επιθυμεί η ίδια να εκδοθεί στη Σλοβακία, για να αντιμετωπίσει εκεί τις Αρχές και να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, θα συμφωνήσουμε στην έκδοσή της στη Σλοβακία», τόνισε ο κος Κεχαγιόγλου.

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ