Αυτά είναι τα τιμολόγια όλων των προμηθευτών για τον Ιανουάριο στο ηλεκτρικό ρεύμα (doc)


Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ) ανακοίνωσε τη δημοσίευση των τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας για τον Ιανουάριο, παρέχοντας στους καταναλωτές διαφανή πληροφόρηση σχετικά με τις τιμές προμήθειας. Τα στοιχεία είναι συγκεντρωτικά για όλους τους προμηθευτές, καλύπτοντας οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Τα “πράσινα” τιμολόγια, υποχρεωτικά για όλους τους προμηθευτές, κυμαίνονται από 13,635 έως 19,8 σεντς ανά κιλοβατώρα. Τα “μπλε” (σταθερά) τιμολόγια κλιμακώνονται από 14,9 έως 36 σεντς, ενώ τα “κίτρινα” (κυμαινόμενα) κυμαίνονται από 12,653 έως 16,69 σεντς.

Διαβάστε οπωσδήποτε: «Τρώνε» τις καταθέσεις νοικοκυριά και επιχειρήσεις – Πολλά δάνεια το Νοέμβριο

Ο πίνακας περιλαμβάνει την πάγια χρέωση και την τελική τιμή προμήθειας του σχετικού μήνα, μετά τυχόν εκπτώσεις. Η ΡΑΑΕΥ διατηρεί δυναμικό πίνακα δημοσίευσης των τιμών στην ιστοσελίδα της, προκειμένου οι καταναλωτές να μπορούν να συγκρίνουν εύκολα τις τιμές όλων των προϊόντων όλων των προμηθευτών.

Η δυνατότητα επιλογής κατηγορίας τιμολογίου (οικιακό, επαγγελματικό), καθώς και του μήνα κατανάλωσης, επιτρέπει στους καταναλωτές να εξετάσουν διαφορετικές προτάσεις και να επιλέξουν το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ