«Αρουραίοι» και «τρωκτικά» μασουλάνε τα εκατομμύρια της κρατικής χρηματοδότησης στον ΣΥΡΙΖΑ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ένα από τα κεντρικά πολιτικά ζητήματα της τρέχουσας περιόδου είναι το αν θα διασπαστεί ή όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς βέβαια εδώ στο PERIODISTA.GR, δεν την λέμε διάσπαση, αλλά απόσπαση αυτή τη διαδικασία, μιας και αυτές οι “Ομπρέλες” και διάφορα άλλα ψεκασμένα, γραφικά και περιθωριακά γκρουπούσκουλα, δεν έχουν καμία επιρροή στην κοινωνία. Και να γίνει δηλαδή η απόσπαση, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα χάσει κάτι σε επίπεδο εκλογικής βάσης και κοινωνικού ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως πιθανότερο είναι να τους οδηγήσουν, τους υπονομευτές του Τσίπρα και του Κασσελάκη, οι συνθήκες στην έξοδο, παρά να αποχωρήσουν. Γιατί; Μα γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Ξέρετε πόσος κόσμος, πόσοι τεμπέληδες ζουν γύρω από στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Ξέρετε πόσους ανεπάγγελτους ταΐζει ο κομματικός μηχανισμός για να μπεκροπίνουν στην πλατεία Εξαρχείων και σε άλλα σημεία του κέντρου των Αθηνών;

Που θα πάνε καλέ όλοι αυτοί; Θα δημιουργήσουν κόμμα χωρίς κρατική επιχορήγηση; Και πως θα ζούνε; Τι θα τρώνε;

Για να καταλάβετε το μέγεθος του αίσχους θα σας δώσω δύο παραδείγματα για να καταλάβετε τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, διαχρονικά:

Στο παρελθόν ένα στέλεχος, ο οποίος καθοδηγούσε μάλιστα και νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ, με καταγωγή από την Κρήτη, είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ως άχρηστος και τεμπέλης έριξε την επιχείρησή του έξω σε χρόνο ρεκόρ. Σε ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ. Μιλάμε για άχρηστο. Τι έκανε μετά; Άρχισε να κλαίγεται στην Κουμουνδούρου για την κακή την τύχη που δεν άφησε τον τεμπέλη επαγγελματία Αριστερό να προκόψει.

Και οι σατανάδες στον ΣΥΡΙΖΑ τι έκαναν; Ξέρετε; Του έδωσαν μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να ξεχρεώσει. Τέτοια συνέβαιναν και συμβαίνουν. Σε βάρος των κορόιδων και των αφελών. Πλήρωναν τα κορόιδα και ξεχρέωνε ο άχρηστος. Έχει και συνέχεια, όμως. Αυτός ο πουθενάς – μιλάμε για την επιτομή της αχρηστίλας – αφού ξεχρέωσε και συνέχισε να κάνει κάτι βρομοδουλειές στην Κουμουνδούρου, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση μπαινόβγαινε στο Μαξίμου. Βέβαια! Και συναντούσε “Ομπρέλες” και “υπονομευτές” που είχαν παρεισφρήσει στο πρωθυπουργικό μέγαρο, μέχρι που και ο ίδιος αποχώρησε στη συνέχεια παρέα με τους “Λαφαζάνηδες”. Και τι έκανε εκεί λέτε; Αγωνιζόταν για την ιδεολογική καθαρότητα. Έλεγε μέσα στο Μαξίμου, φωνάζοντας: “Εγώ θα διώξω τον Πανούση από το υπουργείο. Θα βάλω τα τρολ και θα τον γ@μ@ν#…”. Και τελικά τον έδιωξαν τον Γιάννη Πανούση από το υπουργείο. Και ένιωσαν πολύ Αριστεροί εκείνοι που υπέγραφαν τα μνημόνια και με τα δύο χέρια.

Θέλετε και άλλο παράδειγμα: Ένας ελεεινός τύπος, από τα δυτικά προάστια της πρωτεύουσας, που το μόνο που έκανε στη ζωή του ήταν να καβαλάει μηχανές, είχε αναλάβει ειδικές αποστολές ως τρολ και υβριστής στο διαδίκτυο. Ήταν τέτοια η δραστηριότητά του, ώστε κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΛΥΧΤΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ – τον βόλεψε στην Κουμουνδούρου.

Πλήρωνε εσύ κορόιδο έντιμε ΣΥΡΙΖαίε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ