Από το 2017 η διαπλοκή έστηνε το lifestyle προφίλ της Έφης Αχτσιόγλου: «Στη μηχανή ενός γοητευτικού, άγνωστου νεαρού, ντυμένη σπορ, με μαύρο παντελόνι, λευκό σακάκι και κρεμ σακίδιο στην πλάτη» (pics)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Σας έχω ξαναγράψει.

Τουλάχιστον από το 2016, η διαπλοκή είχε στήσει το σχέδιο της επιβολής στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ της Έφης Αχτσιόγλου.

Όλο αυτό δεν είχε να κάνει αποκλειστικά με το παρασκήνιο και τον τρόπο με τον οποίο υπονομεύτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και με την μετάλλαξη – με όρους lifestyle – της Έφης της Διαπλοκής σε “Μαρέβα των Φτωχών”. Την επιβολή του προτύπου είχε επιβάλλει το σύστημα της μιντιοκρατίας που πολέμησε με λύσσα τον Αλέξη Τσίπρα και έκανε πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι ακριβώς το ίδιο σύστημα που πολέμησε με λύσσα τον Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε ένα ενδεικτικό ρεπορτάζ του 2017:

Μια διαφορετική άφιξη που κέντρισε το ενδιαφέρον των φωτορεπόρτερ έκανε σήμερα το πρωί η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

H υπουργός κατέφθασε στην Κουμουνδούρου με μηχανή πάνω στη μηχανή ενός γοητευτικού, άγνωστου νεαρού, ντυμένη σπορ, με μαύρο παντελόνι, λευκό σακάκι και κρεμ σακίδιο στην πλάτη. Οσο για το κράνος της, ήταν λευκό με χρωματιστά λουλούδια.

Δείτε καρέ – καρέ την άφιξη της υπουργού:

Η διαφορετική άφιξη της «μηχανόβιας» Έφης Αχτσιόγλου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφίες: Ευρωκίνηση

Πηγή:thetoc.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ