«Από τι γλίτωσε ο Αλέξης Τσίπρας φεύγοντας…» – Δεν έχει προηγούμενο ο διασυρμός του Δραγασάκη και των 99 που δεν είχαν άλλη δουλειά να κάνουν

Την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται και η κυβέρνηση έχει τα προβλήματά της, στην Κουμουνδούρου τσακώνονται, λέει, για ένα τουίτ (μία άποψη) που έγραψε κάποιος μη μέλος του κόμματος και μάζεψαν υπογραφές για να τον… καταδικάσουν. 

Δείτε τι γράφει το topontiki.gr

99 μαζεύτηκαν γι’ αυτή τη δουλειά, σαν να μην είχαν άλλες έγνοιες, παρά μόνο να υπερασπιστούν τον Δραγασάκη, στον οποίο στόχευε το τουίτ. Λες κι ο Δραγασάκης που είναι έμπειρος και καταξιωμένος πολιτικός – ενδεικτικά, εκλέχτηκε βουλευτής πριν 34 χρόνια, όταν ο Κασσελάκης ήταν μόλις ενός έτους – έχει ανάγκη από υπερασπιστές!  

Θα ήταν εντελώς αδιάφορο όλο αυτό, αν δεν ήταν ενδεικτικό της περιχαράκωσης και της… μορμόνικης λογικής που διακατέχει την κομματική γραφειοκρατία.

Και σκέφτομαι από τι γλίτωσε ο Αλέξης Τσίπρας φεύγοντας – σωστή απόφαση. Αλλά και τι πέρασε τόσα χρόνια υπομένοντας (λάθος απόφαση) στωϊκά και τελικά άβουλα όλες αυτές τις αταβιστικές συμπεριφορές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ