Πρόεδρος ΔΕΘ: Γιατί δώσαμε στον πρωθυπουργό το δεύτερο Σαββατοκύριακο – Τι προτείναμε στον ΣΥΡΙΖΑ

Η απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να μεταβεί στη Διεθνή Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο (16-17/09) και όχι στα μέσα της εβδομάδας, όπως αρχικά υπολογιζόταν, έχει πυροδοτήσει αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και τούτο γιατί είθισται το δεύτερο Σαββατοκύριακο της έκθεσης να πραγματοποιείται η ομιλία και η συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpο, Τάσος Τζήκας, μίλησε στη Naftemporiki TV για το θέμα. «Έχουμε έκτακτες συνθήκες, τραγικές, έχουμε θύματα. Βεβαίως η κανονική διάταξη του 9ημερου, η εθιμική, θέλει το πρώτο Σαββατοκύριακο να ανήκει στον πρωθυπουργό και το δεύτερο στην αντιπολίτευση. Αλλά αυτό με δεδομένο ότι πραγματοποιείται το διήμερο του πρωθυπουργού. Ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να έρθει λόγω ανωτέρας βίας. Το ΔΣ της ΔΕΘ – Helexpo συνεδρίαση και αποφάσισε ότι δικαιούται ο πρωθυπουργός αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο πρωθυπουργός το πρώτο Σαββατοκύριακο να το κάνει το δεύτερο».

Ο κ. Τζήκας είπε επίσης πως έχουν γίνει δύο προτάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Να μεταφερθεί η δική του παρουσία μέσα στην εβδομάδα ή να παραχωρηθεί το Βελλίδειο μετά τη ολοκλήρωση της διεθνούς έκθεσης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...