Από τα ΜΜΕ του Μαρινάκη ξεκίνησε ο πόλεμος του Μαξίμου στον Αντώνη Σαμαρά

Η Πυθία καταγράφει

Μπορεί οι σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη να βρίσκονται σε χαμηλό βαρομετρικό – λόγω Ολυμπιακού και κάποιων υποθέσεων που παραμένουν… ανοιχτές -, αλλά τα ΜΜΕ της ALTER EGO εξακολουθούν και στηρίζουν το σύστημα Μαξίμου.

Έτσι, οι πρώτες δειλές και απαλές επιθέσεις προς τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος διαφωνεί με το νομοσχέδιο της ΝΔ για τα ομόφυλα ζευγάρια, ξεκίνησαν από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Γράφει λοιπόν ο Στέφανος Κασιμάτης:

Σιγά, βρε παιδιά, σιγά! Πώς κάνετε έτσι; Το είχε ξεχάσει ο άνθρωπος, στο κάτω κάτω οκτώ ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε.

Ηταν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2015, όταν ψηφίστηκε από τη Βουλή το Σύμφωνο Συμβίωσης, που είχε εισαγάγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν τότε ο ένας από τους 27 βουλευτές της ΝΔ που απείχαν από την ψηφοφορία. Ο ίδιος Αντώνης Σαμαράς, προφανώς, που μέμφεται σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δυνατότητα που παρέχει στους διαφωνούντες να απόσχουν της ψηφοφορίας για τον γάμο των ομοφύλων.

Δεν είναι όμως φανερό, για τους καλοπροαίρετους τουλάχιστον, ότι το είχε ξεχάσει. Ανθρώπινο είναι! Εσάς δηλαδή, που κοροϊδεύετε, ποτέ δεν σας έχει συμβεί να ξεχάσετε κάτι που κάνατε; Ιδίως μάλιστα αν επρόκειτο για κάτι που σας κάνει να νιώθετε ντροπή. Λοιπόν, δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω. Ξέχασε ο άνθρωπος, είπε κάτι με το οποίο εξέθεσε τον εαυτό του στη χλεύη των κακόβουλων, είμαι βέβαιος ότι θα δώσει κάποιες εξηγήσεις και το επεισόδιο σύντομα θα κηρυχθεί λήξαν. Ο κ. Σαμαράς είναι ένας πρώην πρωθυπουργός, του οφείλουμε σεβασμό και ο σεβασμός περιλαμβάνει την ανοχή στην ιδιορρυθμία του. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα εξηγήσει την ανακολουθία του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...