Αποστολάκης για νίκη Κασσελάκη: «Είμαι δικαιωμένος, ξεκινάει μια καινούργια μέρα» – «Καρφία» για Τσακαλώτο

Για τη μεγάλη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον ΣΚΑΪ ο Ευάγγελος Αποστολάκης που είχε στηρίξει εξαρχής τον νεό πλέον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είμαι δικαιωμένος αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τελικά ο ελληνικός λαός και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν ενδιαφέρον για να κερδίσει το φως και η ελπίδα ξανά. Ξεκινάει μια καινούργια μέρα από σήμερα με δουλειά, με προοπτική και με την πεποίθηση ότι θα καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον να αγκαλιαστεί από την κοινωνία ξανά, να μπει στην πραγματικότητα… Αλλάζει το σκηνικό» είπε ο ναύαρχος.

Σε ερώτηση για το αν η ευρεία νίκη του Στέφανου Κασσελάκη, του «λύνει» τα χέρια για να προχωρήσει όπως ο ίδιος θέλει:

«Είναι σαφές. Ο αρχηγός του κόμματος είναι ο κύριος Κασσελάκης. Αυτά που πρέπει να γίνουν την επόμενη ημέρα στο κόμμα χρειάζονται “καθαρές” θέσεις και “καθαρές” κινήσεις. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα» συνέχισε.

«Καρφί» για Τσακαλώτο

Κληθείς να σχολίασει τις δηλώσεις Αχτσιόγλου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος αλλά και του Ευκλείδη Τσακαλώτου που δεν συνεχάρη και δεν αναφέρθηκε καν στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε:

«Μετά από μια αντιπαράθεση, έστω και μέσα στο ίδιο κόμμα, είναι κάπως φυσιολογικό να υπάρχουν πικρίες και είναι δύσκολο κάποιος να ξεπεράσει τον εαυτό του και να δείξει λίγη μεγαλοσύνη και να συνειδητοποιήσει ότι για το καλό της παράταξης και το καλό της χώρας, καλό θα είναι μετά την αναμέτρηση να δεχτούν όλοι ότι αυτός είναι ο αρχηγός. […] Αν αυτό δεν γίνει, το εγχείρημα δεν θα πετύχει».

«Η κοινωνία δεν του είπε “πήγαινε να κάνεις τα ίδια”»

«Η κοινωνία δεν του είπε “πήγαινε να ξανακάνεις τα ίδια”. Επομένως εντοπίζουμε πού και πώς πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα. Να ξεκινήσουμε ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν άνθρωποι αρκετά ικανοί και άνθρωποι που έχουν να δώσουν και να πρσφέρουν σε αυτό το κόμμα ανεξαρτήτως με το ποια θέση πήραν στην αντιπαράθεση. Το θέμα είναι ότι πρέπει να αναγνωριστεί και να δεχτεί όλο το σύστημα ότι υπάρχει ένα καινούργιο ξεκίνημα, τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά. Αντιδράσεις θα υπάρχουν, μία είναι η αντιπαράθεση και η γκρίνια αλλά γεγονός είναι ένα» κατέληξε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ