Απολογούνται οι δύο κατηγορούμενοι για τη σοκαριστική δολοφονία της 41χρονης εγκύου – Οι κατηγορίες

Οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του 4ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης. Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο, διακοπή κύησης, ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 39χρονος σύντροφος της θύματος αρνείται τις κατηγορίες και ενοχοποιεί τον 34χρονο φίλο του για τη δολοφονία, ισχυριζόμενος πως δεν είχε συμμετοχή και ήταν σπίτι κοιμόμενος. Αντίθετα, ο 34χρονος αποδέχθηκε τη συμμετοχή του μόνο στη ληστεία, αρνούμενος κάθε εμπλοκή στη δολοφονία.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Σοκαριστικές λεπτομέρεις για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Ο 39χρονος ήταν ένα σκουπίδι – Το σχέδιο ήταν να πάρει τα λεφτά και να σκοτώσει» (vid)

Οι περαιτέρω εξετάσεις και η δικαστική διαδικασία θα καθορίσουν το βαθμό ευθύνης και τις ποινές που ενδέχεται να επιβληθούν στους κατηγορούμενους.

«Σκουπίδι που εκμεταλλευόταν τις γυναίκες»

Πρόσωπο που γνωρίζει τον 39χρονο, μιλώντας χθες στο LIVE NEWS, τον περιέγραψε ως ένα χειριστικό άνθρωπο που εκμεταλλευόταν τις γυναίκες για να έχει οικονομικό όφελος, ενώ έκανε λόγο για έναν άνθρωπο παραβατικό που ήταν εθισμένος στον τζόγο και στο αλκοόλ.

«Ήταν ένα “σκουπίδι”, το οποίο ζούσε από τις γυναίκες. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο γνωριστήκαμε σε πολύ μικρή ηλικία. Ήταν ένας παραβατικός άνθρωπος που ήταν εθισμένος στο τζόγο και στο αλκοόλ. Προσπαθούσε τα θύματά του, που ήταν νεαρές γυναίκες, σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης που σύχναζαν νέοι άνθρωποι και φοιτητές, να τα κάνει υποχείρια του, όπως και κάποιους ανθρώπους χαμηλής νοητικής δυναμικότητας, να τα φέρει κοντά του και να τα κάνει υποχείρια του. Το ίδιο ακριβώς έκανε δυστυχώς κι αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...