Αποκαλυπτικός ο Παύλος Μαρινάκης για τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Σε σχέση με το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 με το νέο έτος, αναφέρθηκε στο θέμα.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί, διευκρινίζοντας πως δεν υπάρχει “μπρος-πίσω” και ότι ο πρωθυπουργός δεν νομοθετεί βάσει ευρωεκλογών ή πολιτικού κόστους. Επισήμανε πως δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία για την ψήφιση και ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα.

Σχετικά με τυχόν ερωτήσεις προς την Εκκλησία, είπε ότι δεν νομοθετεί η Εκκλησία, αλλά ακούνε τις απόψεις με σεβασμό. Όσον αφορά τον χρόνο ψήφισης, ανέφερε πως το “όλα στην ώρα τους” δεν αποτελεί υπεκφυγή.

Σε ερώτηση σχετικά με τυχόν αντιδράσεις εντός της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε ότι δεν θυμάται πιο συμπαγή Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Ομόφυλα ζευγάρια: Ερωτήματα για τον κυβερνητικό «πάγο» στον γάμο – Έντονες αντιδράσεις από στελέχη της ΝΔ

Εδώ φαίνεται πως ο κ. Μαρινάκης είπε ένα μικρό… ψέμα, καθώς το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με ποιό χαρακτηριστικές αυτές των Μάκη Βορίδη και Θάνου Πλεύρη.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για το Μεταναστευτικό, είπε πως ως μέλος κυβέρνησης δεν θα μπορούσε να μη στηρίζει τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ