Αποκάλυψη τώρα: Ο Κουκάκης είχε καταγγείλει KAI την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για εκτόξευση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων (pic)

Periodista

Όσο ξετυλίγουμε το κουβάρι της υπόθεσης των “παρακολουθήσεων” που καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης τόσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται.

Ένα από τα πολλά συμπεράσματα είναι το εξής: Στην υπόθεση το μεγάλο κορόιδο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει “υιοθετήσει” τον συνεργάτη της Κεραμέως (μαθαίνουμε ότι διατηρεί στενή φιλική σχέση και με τον σύζυγό της) (Δείτε ΕΔΩ).

Να θυμίσουμε σε γενικές γραμμές τι έχουμε αποκαλύψει (και είναι μόνο η αρχή για αυτή τη δυσώδη υπόθεση):

  • Οργιάζουν οι φήμες για συναντήσεις του Θανάση Κουκάκη με στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη (Δείτε ΕΔΩ).
  • Ο Κουκάκης είχε τοποθετηθεί στο γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως ως άμεσος συνεργάτης της (Διαβάστε ΕΔΩ)
  • Ο Κουκάκης μαζί με πασίγνωστο δημοσιογράφο – εχθρό του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα (Διαβάστε ΕΔΩ)
  • Ο Κουκάκης είχε κυριολεκτικά λυσσάξει με αθλιότητες κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά (Διαβάστε ΕΔΩ).

Τα παραπάνω δεν σας φαίνονται περίεργα; Γιατί εμάς μας φαίνονται πάρα πολύ περίεργα και το έχουμε εξηγήσει επαρκώς ΕΔΩ.

Ακόμη πιο περίεργο, ωστόσο, είναι αυτό που αποκαλύπτουμε σήμερα.

Ο δημοσιογράφος, Θανάσης Κουκάκης, είχε καταγγείλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επί των ημερών της διακυβέρνησης της χώρας από τον Αλέξη Τσίπρα οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις είχαν εκτοξευθεί.

Ναι, καλά διαβάσατε: Τα ίδια έκανε και τότε ή τα ίδια κάνει πάντοτε ανάλογα με τις παρέες του. Εκτός και αν το κάνει ως χόμπι, κάθε φορά να καταγγέλλει και από μία κυβέρνηση για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις. Ή εκτός και αν υπάρχουν άλλα, “περίεργα συστήματα” με έδρα το εξωτερικό που κινητοποιούν στενούς φίλους του Κουκάκη προς την κατέυθυνση της ανάδειξης τέτοιων υποθέσεων.

Υπομονή, τις επόμενες ημέρες θα διαβάσετε πολλά.

Ενδεικτικά θα διαβάσετε μεταξύ άλλων:

  • Ποιος στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα (που μάλλον δεν αντιλαμβάνεται σε τι περιπέτειες μπαίνει ο ίδιος και το κόμμα του) νταραβερίζεται με τον Κουκάκη και ποιος ο ρόλος εργολάβου που τελευταία δραστηριοποιείται και στο διαδίκτυο
  • Ποιο είναι το “σύστημα” από το εξωτερικό που “σηκώνει” με δήθεν αποκαλύψεις την υπόθεση.
  • Ποιος ο ρόλος πασίγνωστου Έλληνα δημοσιογράφου που έχει στενές σχέσεις με ξένη Πρεσβεία.
  • Πως συνδέεται με την υπόθεση πρόσωπο που εμπλέκεται σε υπόθεση αποχαρακτηρισμών εκτάσεων στην Πάρο. Και άλλα πολλά ενδιαφέροντα…

Προς το παρόν εμείς οφείλουμε να σημειώσουμε το εξής: Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας έχουν τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στον Κουκάκη, ας βγουν να καταγγείλουν και τη δική τους διακυβέρνηση, διότι δεν μπορεί τότε να τα λέει λάθος και τώρα σωστά. Σωστά;

Υπομονή.

Μείνεται συντονισμένοι.

Μέχρι τις επόμενες αποκαλύψεις δείτε τις καταγγελίες του Κουκάκη σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Ζητούσε ακόμη και την παρέμβαση του Εισαγγελέα:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ