Συνεργάτης της Κεραμέως ο Κουκάκης που τον έχει «υιοθετήσει» ο ΣΥΡΙΖΑ – Είχε λυσσάξει με αθλιότητες κατά Τσίπρα και Παππά – Τι (δεν) γνωρίζει ο Βαξεβάνης; (pics)

Periodista

Ενώ επικρατεί νεκρική σιγή (Διαβάστε ΕΔΩ) γύρω από τις αποκαλύψεις μας σχετικά με τις συναντήσεις του δημοσιογράφου που έχει καταγγείλει τις “παρακολουθήσεις” σε βάρος του, Θανάση Κουκάκη, (Διαβάστε ΕΔΩ) η έρευνα μας συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες όσα θα φέρει στο φως το ρεπορτάζ θα ρίξουν φως στα κίνητρα το προσώπων που τροφοδοτούν ΜΜΕ με πληροφορίες και που επιχειρούν να εγκλωβίσουν τον Αλέξη Τσίπρα σε μία δυσώδη υπόθεση.

Σήμερα θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις μας με τον… τελευταίο τροχό της αμάξης αυτής της υπόθεσης, τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη, και τις επόμενες ημέρες θα αποκαλύψουμε το ρόλο των καθοδηγητών και ενός βρόμικο συστήματος που δραστηριοποιείται στο παρασκήνιο.

Εδώ και μερικές ημέρες γράψαμε για τις φήμες που οργιάζουν και που θέλουν τον Θανάση Κουκάκη να συναντιέται (τακτικά όπως φαίνεται) με στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κουκάκης συναντήθηκε τις προάλλες με τον Αλέξη Τσίπρα παρουσία πασίγνωστου δημοσιογράφου – δηλωμένου εχθρού του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με το Βερολίνο και τελευταία ασχολείται με την υπόθεση των “παρακολουθήσεων”. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν εύλογα ερωτήματα (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ). Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο Κουκάκης και ο πασίγνωστος δημοσιογράφος, πριν ή μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, είχαν συνάντηση και με τον στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος συμμετέχει στον πρωινό καφέ. Το ερώτημα είναι γιατί; Τον ενημέρωσαν για κάτι; Ή μήπως πήραν… πληροφορίες;

Δεν είναι περίεργα όλα αυτά; Είναι. Ακόμη πιο περίεργο είναι το γεγονός ότι των αποκαλύψεών μας ακολούθησε «άκρα του τάφου σιωπή, τόσο από το Μαξίμου, όσο και από την Κουμουνδούρου. Ακόμη πιο περίεργο είναι το γεγονός ότι το ρόλο του πασίγνωστου δημοσιογράφου, ο οποίος «σηκώνει» το θέμα των «παρακολουθήσεων», είχε αναδείξει ο εκδότης της εφημερίδας «Documento», Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος είχε δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία που είχαν διοχετεύσει οι Anonymous και που ενέπλεκαν τον πασίγνωστο δημοσιογράφο – που την εποχή των μνημονίων είχε λιντσάρει το αγανακτισμένο πλήθος -, σε ιστορίες κατασκοπίας, ενώ έκαναν λόγο για στενές σχέσεις με Πρεσβεία στην Αθήνα.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς ένας από τους πλέον θερμούς υποστηρικτές του Κουκάκη είναι ο Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος συνδέεται φιλικά με τον Αλέξη Τσίπρα και είναι κουμπάρος με τον Νίκο Παππά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Κώστας Βαξεβάνης δεν γνωρίζει για τις επαφές του Κουκάκη και του πασίγνωστου δημοσιογράφου (το ρόλο του οποίου είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο εκδότης του Documento) με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη. Και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν γνωρίζει τις άθλιες επιθέσεις του Κουκάκη σε Τσίπρα και Παππα. Ας τα δούμε λοιπόν όλα αυτά.

Συνεργάτης της Κεραμέως

Το βασικό ερώτημα είναι το εξής: Ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει τι εστί Κουκάκης; Στον ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν;

Δεν τους προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο Θανάσης Κουκάκης εμφανίζεται ο συνεργάτης της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως; Πως είναι δυνατόν ένας συνεργάτης υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη να καταγγέλλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για υπόθεση «παρακολουθήσεων» σε βάρος του; Μυστήρια πράγματα!

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ

Γνωρίζουν ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Κουκάκης είχε «λυσσάξει» στην κυριολεξία εναντίον τόσο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και του Νίκου Παππά για την υπόθεση Πετσίτη; Ο Κώστας Βαξεβάνης τα γνωρίζει αυτά;

Δείτε τις αναρτήσεις του Κουκάκη που ακολουθούν και μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται καταιγίδα αποκαλύψεων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ