Αποκάλυψη-σοκ σε LIVE μετάδοση: Το περιβάλλον Αχτσιόγλου παρεμβαίνει στην ΕΣΗΕΑ – «Πολύ καλά παιδιά» λένε τα λιβανιστήρια του Μητσοτάκη (vid)

Απίστευτα είναι όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας στο παρά ένα της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού One που παρουσιάζει ο θερμός υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιάννης Πολίτης έγινε μία σοκαριστική αποκάλυψη.

Σε συνέχεια των αντιδράσεων που προκάλεσε το “γουστάρω” του Στέφανου Κασσελάκη στο αίτημα του κόσμου για “ξεδόντιασμα του συμπλέγματος δικαστικών-δημοσιογράφων”, ο πρώην στενός συνεργάτης του ακροδεξιού πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, αποκάλυψε – αφού εξαπέλυσε επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη – ότι το περιβάλλον της Έφης Αχτσιόγλου παρεμβαίνει στην ΕΣΗΕΑ.

Όπως είπε το περιβάλλον Αχτσιόγλου παρενέβη ώστε να ΜΗΝ εκδοθεί ανακοίνωση, γιατί εκτιμήθηκε ότι αν η ΕΣΗΕΑ έβγαζε ανακοίνωση θα λειτουργούσε υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη! Μάλιστα σύμφωνα με τον Πολίτη και τον Μουρούτη οι άνθρωποι της Αχτσιόγλου εντός και εκτός ΕΣΗΕΑ είναι “πολύ καλά παιδιά” και “σοβαροί άνθρωποι”.

Καταλαβαίνετε τι αποκαλύφθηκε;

Εμείς ρωτάμε:

Η ΕΣΗΕΑ είναι παραμάγαζο του συστήματος Αχτσιόγλου- Τζανακόπουλου;

Η ΕΣΗΕΑ λειτουργεί ανάλογα με τις εντολές που λαμβάνει από παράγοντες της πολιτικής;

Η ΕΣΗΕΑ διαδραματίζει ρόλο στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας υποψηφίων;

Αυτοί που τα λιβανιστήρια του Μητσοτάκη αποθεώνουν, που είναι υποτίθεται “αριστεροί” και είναι “οπαδοί της Αχτσιόγλου”, έχουν τελικά και ρόλο παρατρεχάμενων της Νέας Δημοκρατίας;

Το σύστημα Αχτσιόγλου-Τζανακόπουλου είναι παραμάγαζο της Νέας Δημοκρατίας και του βραχίονά του στα media;

Δείτε το βίντεο και θα επανέλθουμε διότι το ζήτημα είναι πάρα πολύ σοβαρό:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ