Αποκάλυψη: Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη έφερε κοντά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Εδώ και αρκετό καιρό μου ήρθε η πληροφορία ότι σε εξαιρετικό επίπεδο βρίσκονται οι σχέσεις ανάμεσα στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον μεγαλοφοπλιστή, μεγαλοεπιχειρηματία, ιδιοκτήτη του Mega Channel και άλλων ΜΜΕ και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτό προφανώς δεν είναι κακό. Δεν είναι κακό ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει καλές σχέσεις με τους ολιγάρχες αυτής της χώρας, ώστε να δημιουργήσει ένα ισορροπημένο πλαίσιο κλείνοντας μέτωπα στον δρόμο προς την… εξουσία.

Εκείνο που προσπάθησαν να ανακαλύψω είναι ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους δύο άνδρες. Και δεν σας κρύβω ότι το μυαλό μου πήγε στον πανίσχυρο, πλέον, εντός του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοτε alter ego του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Παππά.

Πριν την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών ο Νίκος Παππάς είχε πολύ καλές, πολύ στενές θα συμπλήρωνα, σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το περιβάλλον του. Ελάχιστοι θα θυμούνται σήμερα, ότι τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας και επιρροής του εφοπλιστή, πριν από τον Σεπτέμβρη του 2016, αποθέωναν τον τότε πανίσχυρο υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης Τσίπρα. Μετά, κάτι… συνέβη. Άλλαξαν ρότα. Τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας και επιρροής Μαρινάκη “τσάκισαν” τον Νίκο Παππά. Ειδικά με την υπόθεση Καλογρίτσα που εξακολουθεί και στοιχειώνει την πολιτική ζωή του τόπου.

Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση είναι καλύτερη.

Καλά πληροφορημένες πηγές πάντως με ενημέρωσαν ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Νίκος Παππάς ο συνδετικός κρίκος.

Τότε, ποιος είναι;

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ.

“Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη“, μου λένε οι καλά πληροφορημένες πηγές. Μου λένε ότι ο Θεόδωρος Κασσελάκης έχει πολύ καλές σχέσεις με το περιβάλλον Μαρινάκη ή τουλάχιστον τις απέκτησε. Και μου είπαν και κάτι ακόμη. “Κάτι παίζει με δουλειές στην Αμερική”. Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ