Αποκάλυψη: Η τρελή «δημοσκόπηση» για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

Του Δημήτρη Μπεκιάρη

Είναι τέλη Αυγούστου και γίνεται γνωστή η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη. Οι αντίπαλοί του, το σύστημα της διαπλοκής που στηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, Νέα Δημοκρατία και κύκλοι επιχειρηματικοί, τον υποτιμούν. Θεωρούν ότι δεν θα ανατρέψει τον μέχρι τότε περίπατο της Αχτσιόγλου.

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του διενεργείται άμεσα μία δημοσκόπηση – μεγάλης εταιρείας, που την είδα με τα ίδια μου τα μάτια -, η οποία ωστόσο δεν δημοσιεύτηκε ποτέ. Ακόμη και οι δημοσκόποι και οι αναλυτές που μελετούν τα στοιχεία της δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Τραβούν τα μαλλιά τους.

Η δημοσκόπηση δείχνει τον Στέφανο Κασσελάκη να παίρνει 25% και την Έφη Αχτσιόγλου επίσης 25%. Ισοπαλία. Έχει, όμως, και ένα ερώτημα που ίσως ήταν και εκείνο που τελικά δεν επέτρεψε τη δημοσιοποίησή της.

Στις επιλογές που είχε ο ερωτώμενος για την ηγεσία υπάρχει και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος παίρνει 15%! Να καλά διαβάσατε: 15%.

Από εκεί και πέρα. Ο Νίκος Παππάς και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος παίρνουν από 10% και ο Στέφανος Τζουμάκας 2%.

Ποια είναι τα συμπεράσματα;

Ότι στη συλλογική συνείδηση του προοδευτικού κόσμου είχαν απορριφθεί ήδη – πριν την υποψηφιότητα Κασσελάκη οι λεγόμενοι Νόμιμοι Ιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ότι αν εμφανιζόταν ένα πρόσωπο εκτός κομματικών μηχανισμών και με ατζέντα εκτός ΣΥΡΙΖΑ που θα αντιστοιχιζόταν με ατζέντα Δημοκρατικής Παράταξης και τα αιτήματα του Κοινωνικού ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν δυνατόν να τους κερδίσει.

Ότι ο Παύλος Πολάκηςο οποίος κατέγραφε ποσοστά μεγαλύτερα από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο – έχει τεράστια δυναμική στους κόλπους της Δημοκρατικής Παράταξης, τέτοια που σίγουρα, ακόμη και αν δεν υπήρχε ο Κασσελάκης, αν κατέβαινε μόνος του θα μπορούσε να κερδίσει.

Όλοι οι δημοσκόποι και αναλυτές με τους οποίους μίλησα το προηγούμενο χρονικό διάστημα με διαβεβαίωσαν ότι κάθε επίθεση, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στον Παύλο Πολάκη, έκοβε μονάδες από την Αχτσιόγλου και τις έδινε στον Κασσελάκη!

Αυτή η νίκη είναι ΚΑΙ του Παύλου Πολάκη!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ