Αποκάλυψη-βόμβα: Νεκροί ΝΑΤΟϊκοί στρατηγοί στην Ουκρανία

Ο αναπληρωτής Μόνιμος Εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Ντιμίτρι Πολιάνσκι αποκάλυψε ότι ο πρώην αρχηγός του γαλλικού Γενικού Επιτελείου, ο στρατηγός Jean-Louis Georgelin, και επίσης ένας Αμερικανός στρατηγός, ο Αντονι Ποτς, σκοτώθηκαν κάπου στην Ουκρανία και οι χώρες τους απέδωσαν τους θανάτους τους σε φανταστικά περιστατικά, όπως πεζοπορία στα βουνά και συντριβές ιδιωτικών αεροσκαφών!

Φυσικά, μία δήλωση από έναν τόσο υψηλά ιστάμενο αξιωματούχο, αποτελεί επίσημη δήλωση του ρωσικού κράτους.

Συγκεκριμένα έγραψε στον λογαριασμό του στο Τwitter:

«Οι Γάλλοι βρήκαν ένα νέο σενάριο για την αιτιολόγηση των θανάτων των ανώτατων στρατιωτικών τους στην Ουκρανία, αναφέροντας τον θάνατο του στρατηγού Jean-Louis Georgelin, πρώην Αρχηγού του Επιτελείου των Γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, κατά τη διάρκεια μιας απροσδόκητης πεζοπορίας στα βουνά.

Ο 75χρονος στρατηγός, που δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με την ορειβασία, ξαφνικά απέκτησε αγάπη για τον ορεινό τουρισμό και έκανε μια πεζοπορία στα Πυρηναία… μόνος… και έπεσε στην περιοχή του περάσματος Φόστεν, που βρίσκεται σε υψόμετρο 2650 μέτρων.

Εν ολίγοις, άλλη μια περίπτωση ανεξήγητης επιθυμίας στρατηγών του ΝΑΤΟ για μοναχικά επικίνδυνα ταξίδια, που καταλήγουν σε εκτεταμένους τραυματισμούς, σαν από κοντινή έκρηξη βαρέων πυρομαχικών.

Είναι ενδιαφέρον να δούμε πότε θα κουραστούν να παίζουν παιχνίδια; Πότε επιτέλους θα αναγνωριστεί ότι ολόκληρο το μπλοκ του ΝΑΤΟ διεξάγει πόλεμο εναντίον της Ρωσίας στο έδαφος της πρώην Ουκρανίας;

Ή θα συνεχίσει; Σύντομα θα ξεμείνουν από ιδιωτικά αεροπλάνα που θα πέφτουν, θαλαμηγούς που βυθίζονται και τα βουνά θα είναι γεμάτα με τα σώματα των αξιωματικών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας που αποφάσισαν να κάνουν έναν μοναχικό περίπατο κατά μήκος των ορεινών μονοπατιών…

Εκτός από τον αναφερόμενο τυχοδιώκτη του βουνού, την 1η Αυγούστου πέθανε και ο στρατηγός Ποτς των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στην πολιτεία του Μέριλαντ.

Ένιωσε την επιθυμία να πετάξει μόνος του με ένα ιδιωτικό αεροπλάνο, στο οποίο συνετρίβη. Και πριν από λίγους μήνες «ένα ελικόπτερο συνετρίβη στα βουνά του Μεξικού» με μια ομάδα αξιωματικών που πιθανότατα σχεδίαζαν να επισκεφθούν τη Βουλή των Αξιωματικών στην Βίννιτσα την προηγούμενη μέρα…».

Στην Ουκρανία πολλές στρατιωτικές πηγές αναφέρουν πως πολεμούν αρκετές χιλιάδες Δυτικών μισθοφόρων ως Ουκρανοί, οι οποίοι είναι πρώην στρατιωτικοί δυτικών ενόπλων δυνάμεων.

Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για Αμερικανούς, Βρετανούς, Γάλλους και Πολωνούς και αν ισχύει αυτό, εξηγεί πως ακόμα βρίσκονται διαθέσιμες δυνάμεις για να διεξάγουν επιθέσεις οι Ουκρανοί.

ΠΗΓΗpronews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ