Απίστευτο: Πόσα χρήματα θα βγάλει ο Φιλιππίδης από αυτό που θα κάνει το Mega Channel του Μαρινάκη

Νέα εξέλιξη παίρνει το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί σχετικά με το αν θα πρέπει ή οχι να προβάλλονται τα επεισόδια σε σειρές στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός πρωταγωνιστής αθωώθηκε για την κατηγορία του βιασμού ενώ κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες και μέσω των δικηγόρων του άσκησε έφεση. Μάλιστα, σύμφωνα με το επίσημο trailer που κυκλοφόρησε, το Mega αποφάσισε να προβάλλει σε επανάληψη τη σειρά «50 – 50» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Φιλιππίδης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ηθοποιού, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο ίδιος βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και έχει άμεση ανάγκη οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.

Ο κ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Το πρωινό», δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη και το τελευταίο ευρώ. Συγχαρητήρια σε όσους πήραν αυτή την πρωτοβουλία και στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πιστεύω το γνωρίζει αυτό. Το εικάζουμε. Και νομίζω συνέβαλε και αυτός για να επιστρέψει η σειρά».

Και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Προσωπικά χαιρετίζω την πρωτοβουλία του Mega και πιστεύω πως κι άλλα κανάλια που έχουν σειρές με τον Πέτρο Φιλιππίδη θα πρέπει να εμφανίζονται σιγά-σιγά στο κοινό. Με την τηλεθέαση θα δούμε και θα μετρήσουμε και ποια είναι η απήχηση του Πέτρου Φιλιππίδη. Μπορεί να πτώχευσε οικονομικά ο Πέτρος Φιλιππίδης, να καταστράφηκε, αλλά η σχέση που έχει με τον κόσμο είναι ζωντανή και παρούσα.

Έστω και 200, 300, 500 ευρώ είναι πολύ χρήσιμα. Δεν ξέρω πόσα είναι ακριβώς, αλλά υποθέτω. Μπορεί να είναι λιγότερα, μπορεί και περισσότερα. Αλλά και 300 ευρώ να πάρει, τα έχει ανάγκη ο Φιλιππίδης. Αλλά μπορεί τα νούμερα που λέω να είναι αυθαίρετα».

Και συνέχισε: «Ο Φιλιππίδης μου έχει δώσει μία εντολή όμως να μη μιλάω για οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Έχει μεγάλη αξιοπρέπεια και πρέπει να το σεβαστώ. Δεν ξέρω τι έκανε πριν χρόνια, όμως τώρα έχει ανάγκη και το τελευταίο ευρώ»!

Ποιο είναι όμως το πραγματικό ποσό που θα εισπράξει από την επανάληψη της αγαπημένης σειράς;

Σύμφωνα με το dailymedia.com.gr στην ελληνική τηλεόραση, οι ηθοποιοί εισπράττουν κατά μέσο όρο από 0,30 μέχρι 0,80 λεπτά του ευρώ ανά επεισόδιο. Οι πρωταγωνιστές βέβαια κερδίζουν 7 – 10 ευρώ, άρα αν πάρουμε το καλύτερο σενάριο ότι σαν πρωταγωνιστής θα κερδίζει 10 ευρώ ανά επεισόδιο, με 5 επεισόδια την εβδομάδα θα βγάζει 50 ευρώ. Μιλάμε δηλαδή για όχι περισσότερα από… 200 ευρώ το μήνα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ