Ανατροπή: Νέα παρέμβαση Κασσελάκη για τα 37 δισ. – Επίθεση σε ΝΔ για Πολυτεχνείο, «μόρφωμα» και Goldman Sachs (pic)

Ανάρτηση με την οποία ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «μόρφωμα», σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης δεν ξέρει, όπως είπε, αν θα πάει ο κ. Κασσελάκης στο Πολυτεχνείο με τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ «ή θα φτιάξει δικό του μπλοκ, της Goldman Sachs».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «διπλή επίδειξη πολιτικής ανηθικότητας από την πλευρά της ΝΔ», ενώ παράλληλα επιχειρεί αποκλιμάκωση της εσωκομματικής κρίσης λόγο για «κυβέρνηση της ρύθμισης του χρέους και της εξόδου από τα μνημόνια», αναφερόμενος στη διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και ουσιαστικά στο «μαξιλάρι» των 37 δισ. ευρώ.

Αναλυτικά ο κ. Κασσελάκης γράφει:

«Όταν ένα κόμμα περνάει προβλήματα -τα οποία να είστε βέβαιοι ότι θα τα ξεπεράσουμε όλοι μαζί- τότε φαίνεται το ήθος και η ποιότητα των αντιπάλων του.

Σήμερα είχαμε διπλή επίδειξη πολιτικής ανηθικότητας από την πλευρά της ΝΔ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος – που διατηρεί ακόμη και σήμερα τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ – να ενημερωθεί ότι η εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι ένα ιστορικό γεγονός που δεν επιτρέπει δηλώσεις γαλάζιου πολιτικού καφενείου σαν αυτή που έκανε.

Προφανώς ο κ. Μαρινάκης, που εκπροσωπεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θεωρεί ότι όποιος έχει εργαστεί στην Goldman Sachs είναι εν δυνάμει υποστηρικτής της δικτατορίας στην Ελλάδα!

Κρίμα για το επίπεδο των δηλώσεων, όχι τόσο γιατί δεν είναι αναμενόμενες από τον γραμματέα του κόμματος που έχει αντιπρόεδρο τον Άδωνι Γεωργιάδη -ο οποίος έχει αμφισβητήσει την ίδια την εξέγερση του Πολυτεχνείου – αλλά γιατί εκπροσωπεί μια κυβέρνηση η οποία οφείλει σε τέτοια ζητήματα να εκφράζει την πλειοψηφία των δημοκρατικών Ελλήνων, εντός και εκτός Ελλάδος.

Όμως σήμερα ο Κ.Μητσοτάκης δε χτύπησε μόνο δι’ αντιπροσώπου αλλά και αυτοπροσώπως, αποκαλώντας σε συνέντευξή του τον ΣΥΡΙΖΑ «μόρφωμα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ