Αιφνιδιαστική νυχτερινή επίσκεψη Πούτιν στο ρωσικό στρατηγείο για την Ουκρανία (vid)

Αιφνιδιαστική νυχτερινή επίσκεψη Πούτιν στο ρωσικό στρατηγείο για την Ουκρανία. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στη διάρκεια της περασμένης νύχτας, πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο γενικό επιτελείο του ρωσικού στρατού για την επιχείρηση στην Ουκρανία, στην πόλη Ροστόφ-ον-Ντον, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στο στρατηγείο της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα.

Τον Πούτιν, ο οποίος βρέθηκε στο Ροστόφ-ον-Ντον αμέσως μετά το ταξίδι του στο Καζακστάν, συνόδευαν ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βαλέρι Γκερασίμοφ και άλλοι στρατιωτικοί ηγέτες.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, στον Ρώσο Πρόεδρο παρουσιάστηκαν νέα μοντέλα στρατιωτικού εξοπλισμού και έλαβε αναφορές για την πρόοδο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

Το Ροστόφ-ον-Ντον βρίσκεται κοντά στην Ουκρανία (παραποτάμια πόλη στη βορειοανατολική άκρη της Μαύρης Θάλασσας) και έχει γίνει επιχειρησιακό κέντρο των ρωσικών δυνάμεων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...