Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Λαλίστατος» ο Παντσέρι: «Έδινα χρήματα μέσα σε χάρτινες σακούλες – Κάθε φορά ήταν 20.000€»


  Ο Αντόνιο Παντσέρι, πρωταγωνιστής του QatarGate, άρχισε να «κελαηδάει» και «κάρφωσε» τον Μαρκ Ταραμπέλα καθώς αποκάλυψε ότι πριν 2 χρόνια ξεκίνησε να του δίνει χρήματα για παίρνει θέσεις υπέρ του Κατάρ και ότι αυτός και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι του παρέδιδαν μέσα σε χάρτινες σακούλες τα λεφτά.

  Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας Le Soir, ο Παντσέρι που πρωτοστατεί στις αποκαλύψεις για το Qatar Gate, μίλησε στις βελγικές αρχές για το πως έδινε τα λεφτά στον Ταραμπέλα προκειμένου να στηρίζει τις θέσεις του Κατάρ, ενώ είπε ότι… παραδόσεις χρημάτων έκανε στον Βέλγο ευρωβουλευτή και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή.

  «Συνήθιζα να δίνω τα χρήματα στον Ταραμπέλα σε διάφορα μέρη. Τα χρήματα ήταν σε χάρτινες σακούλες. Ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Την επαφή γενικά την έκανα εγώ και καμιά φορά ο Τζιόρτζι. Κάθε φορά, το ποσό ήταν περίπου 20.000 ευρώ. Κάθε φορά, παραδίδαμε τα χρήματα με διαφορά δύο ή τριών μηνών και η τελευταία παράδοση ήταν πριν από έξι μήνες», φέρεται να δήλωσε ο Ιταλός κατά τη διάρκεια της ακρόασης.

  Ο Παντσέρι έκανε αναφορά και στην πρώτη φορά που αυτός και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, πλησίασαν τον Ταραμπέλα για να τον πείσουν να… λαδωθεί και να παίρνει θέσεις υπέρ του Κατάρ.

  «Όταν έγινε μια συνάντηση με τον Μαρκ Ταραμπέλα, ο Τζόρτζι και εγώ τον ρωτήσαμε εάν συμφωνούσε να υπερασπιστεί ορισμένες θέσεις και αν ήθελε να έχει διάφορα δώρα, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων», είπε ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ