Qatargate: Συνάντηση Ιταλών και Βέλγων εισαγγελέων σήμερα το πρωί στο Μιλάνο

Συνάντηση έχουν σήμερα το πρωί στο Μιλάνο Ιταλοί και Βέλοι εισαγγελείς που ασχολούνται με την υπόθεση Κατάργκεϊτ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, είναι πιθανό να γίνει αναφορά στους έξι τραπεζικούς λογαριασμούς που κατασχέθηκαν στην Ιταλία και οι οποίοι ανήκουν στον Αντόνιο Παντσέρι, στην κόρη και την σύζυγό του, στον Φραντσέσκο Τζόρτζι και στον συνδικαλιστή Λούκα Βιζεντίνι.

Παράλληλα, κατά τη συνάντηση οι εισαγγελείς αναμένεται εμβαθύνουν στη δραστηριότητα της φοροτεχνικού του Αντόνιο Παντσέρι, της Μόνικα Ροσάνα Μπελίνι, η οποία συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και φέρεται να συμμετείχε στο «ξέπλυμα» χρημάτων από το Κατάρ και το Μαρόκο.

Πρόκειται επίσης να παραδοθούν έγγραφα που κατασχέθηκαν κατά τις εφόδους στα σπίτια του Παντσέρι στην Ιταλία, ενώ δεν αποκλείεται να συζητηθεί κατά πόσον τα μέχρι τώρα στοιχεία δικαιολογούν την πραγματοποίηση αυτόνομης έρευνας στην Ιταλία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση