Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ουκρανοί Ναζί πυροβόλησαν στρατιώτη που προσπάθησε να βρει άσυλο στη Ρωσία

  Ουκρανοί ναζί πυροβόλησαν στρατιώτη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας επειδή προσπάθησε να βρει άσυλο στη Ρωσία.

  Πιο συγκεκριμένα, οι Ουκρανοί ναζί άνοιξαν πυρ σε βάρος ενός στρατιώτη που θέλησε να βρει άσυλο στη Ρωσία, σύμφωνα με τη Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSB).

  «Εκπρόσωποι εθνικιστικών σχηματισμών από το έδαφος της Ουκρανίας πυροβόλησαν έναν στρατιώτη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ο οποίος προσπαθούσε να βρει καταφύγιο στη Ρωσική Ομοσπονδία για να αποφύγει τη συμμετοχή στις εχθροπραξίες», αναφέρει η έκθεση.

  Παράλληλα, ένας υπάλληλος της ρωσικής συνοριακής υπηρεσίας τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να αποτρέψει προκλήσεις από Ουκρανούς εθνικιστές.«Ενώ απέτρεψε μια ένοπλη πρόκληση, ένας εργαζόμενος της συνοριακής υπηρεσίας της ρωσικής FSB στο Belgorod και στο Voronezh τραυματίστηκε», πρόσθεσε η FSB.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ