Κατέρρευσε ο Άδωνις: Ομολογεί πως φοβάται τη φυλακή και πετάει λάσπη στο Periodista.gr (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός ακροδεξιός τηλεβιβλιοπώλης, ο οποίος εμπλέκεται στο σκάνδαλο Novartis και έκανε καριέρα ως αρνητής του ολοκαυτώματος των Εβραίων, ο άνθρωπος που όταν του επιτέθηκαν σε ζαχαροπλαστείο κρύφτηκε πίσω από την θαρραλέα Ευγενία Μανωλίδου για να γλιτώσει από τα γιαούρτια, ο πολιτικός κωλοτούμπας που έβριζε τον Καραμανλή, τον Σαμαρά και τον Μητσοτάκη και τώρα τους γλύφει από το πρωί μέχρι το βράδυ, αυτό το απόλυτο υποπροϊόν της πολιτικής ζωής, νομίζει πως γράφοντας ανοησίες για το PERIODISTA.GR θα ξεφύγει από την κριτική και θα συσπειρώσει τους παρακμιακούς ακροδεξιούς τύπους που τον στηρίζουν και τον χειροκροτούν. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, που κουνούσε την ουρά μπροστά στον ακροδεξιό, φιλοχουντικό δάσκαλό του, Κωνσταντίνο Πλεύρη και συνεχίζει, ακούραστα, να κουνά την ουρά του μπροστά σε επιχειρηματίες και εφοπλιστές, αυτή η γραφική φιγούρα της ελληνικής τηλεόρασης που μια ολόκληρη γενιά μεγάλωσε γελώντας με τα όσα έκανε στην τηλεόραση χοροπηδώντας και τσιρίζοντας (καμία δουλειά δεν είναι βέβαια ντροπή), η θλιβερή αυτή ύπαρξη που νιώθει την υπέρτατη καταξίωση επειδή τον πηγαίνει βόλτες με σκάφος ο Πρετεντέρης, ο άνθρωπος που έχουν ξεφτιλίσει, όσο κανέναν, ιστορικές εφημερίδες, όπως τα ΝΕΑ και η Καθημερινή, ο άνθρωπος που γλύφει από το πρωί μέχρι το βράδυ τη Μαρέβα των σκανδάλων για να έχει την εύνοιά της (θα σας πούμε άλλη φορά για τους λόγους), τόλμησε να πιάσει στο στόμα του το PERIODISTA.GR και να εξαπολύσει λάσπη εναντίον μας. 

Όμως ταυτόχρονα, επειδή προφανώς είναι των ιδίων δυνατοτήτων με τον αυτοφωράκια των εφοπλιστών και επιχειρηματιών, πρόεδρό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ομολόγησε πως αυτός είναι ο υπουργος που φοβάται πως θα πάει φυλακή.

Η κοινωνία, πάντως έχει σχηματίσει άποψη. Για παράδειγμα: Μετά την κατάτμηση της Β΄Αθηνών, ο ίδιος ρωτά το κοινό του σχετικά με το που να κατέβει ως υποψήφιος. Οι πιο ψαγμένοι απαντούν το εξής: Στον Κορυδαλλό. 

Μείνετε συντονισμένοι. Τα καλύτερα έρχονται. 

Δείτε το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ