Καταιγίδα κακουργηματικών διώξεων και προφυλακίσεων – Ο Μαύρος Σεπτέμβρης για τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο Novartis

ΜΑΥΡΟΣ Σεπτέμβρης έρχεται για τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο της NOVARTIS. Η δικαστική έρευνα ολοκληρώνεται μέσα στον Αύγουστο και στη συνέχεια ακολουθεί καταιγίδα κακουργηματικών διώξεων και προφυλακίσεων.

Τα στοιχεία που βρίσκονται στα χέρια των αρμοδίων δικαστικών λειτουργών είναι φωτιά και τεκμηριώνουν με απόλυτο τρόπο την εμπλοκή μεγαλόσχημων πολιτικών παραγόντων στο γιγαντιαίο σκάνδαλο που έχει προκαλέσει ζημία δισεκατομμυρίων στο ελληνικό δημόσιο.

Καταπέλτης είναι τα στοιχεία και για εκατοντάδες μεγαλογιατρούς που συνταγογραφούσαν κατά παραγγελία αυξάνοντας τον κύκλο πωλήσεων του πολυεθνικού φαρμακευτικού κολοσσού.

Οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων ενισχύθηκαν με μια σειρά στοιχείων και λογαριασμών.

Εταιρείες που χρησιμοποιήθηκαν ως όχημα από τη NOVARTIS για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που προορίζονταν για τις λεγόμενες «διακριτικές πληρωμές» συνδέονται με μαύρους λογαριασμούς των εμπλεκόμενων στο γιγαντιαίο σκάνδαλο.

Με τη δικαστική συνδρομή που ζητήθηκε από την ελληνική Δικαιοσύνη άνοιξαν λογαριασμοί στην Ελβετία και εντοπίστηκαν καταθέσεις εκατομμυρίων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα παρουσιάζουν και τα στοιχεία που έχει συλλέξει το FBI.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ενημερωθεί ανεπίσημα σε πρώτη φάση για τα ευρήματα της έρευνας στην Αμερική που καίνε στην κυριολεξία μεγαλόσχημους παράγοντες στην Ελλάδα.

Δικαστικές πηγές αποκάλυψαν στην KONTRA NEWS ότι από τα μέσα Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η παρέλαση των εμπλεκομένων από τα ανακριτικά γραφεία. Εκατοντάδες είναι αυτοί που θα κληθούν ως ύποπτοι για διάπραξη κακουργηματικών πράξεων.

Η ίδια πηγή θεωρεί βέβαιο ότι θα υπάρξουν προφυλακίσεις για τους εμπλεκόμενους στους οποίους έχουν εντοπιστεί λογαριασμοί που συνδέονται με τα μαύρα ταμεία της NOVARTIS.

Οι αποκαλύψεις αναμένεται να προκαλέσουν επικίνδυνες πολιτικές παρενέργειες με δεδομένο ότι στο σκάνδαλο εμπλέκονται και κορυφαία πολιτικά πρόσωπα.

Νέα Δημοκρατία και ΠΑ.ΣΟ.Κ. περιμένουν με αγωνία την ολοκλήρωση της έρευνας γιατί τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η Φώφη Γεννηματά κινδυνεύουν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα σε περίπτωση παραπομπής στελεχών τους.

Γι’ αυτό ο Σεπτέμβρης αναμένεται να είναι μαύρος μήνας για όσους εμπλέκονται στο σκάνδαλο της NOVARTIS και πολιτικά θερμός γιατί οι αποκαλύψεις αναμένεται να προκαλέσουν μετωπική επίθεση της Κυβέρνησης με στόχο την αντιπολίτευση και το λεγόμενο παλιό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Kontranews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...