Άκη, καλορίζικη η σπιταρόνα με τα λεφτά (;) από τα ψάρια (;)

Ο Άκης ήταν καλό και ήσυχο παιδί. Μέχρι που θάμπωσαν την κρίση του και αλλοίωσαν το «είναι» του τα μεγαλεία. Τι μεγαλεία; Δουλειές με ψάρια. Πολλά ψάρια. Με πολλά λεφτά. Πάρα πολλά λεφτά. Μόνο που τις δουλειές τις έκανε κρυφά από τον προϊστάμενο και γενικά δεν ήταν της αρμοδιότητάς του να κάνει δουλειές με ψάρια. 

Σε κάθε περίπτωση, πάμε στα… ευχάριστα. Ενώ οι δουλειές με τα ψάρια πήγαιναν καλά, ο Άκης αγόρασε, όπως λένε οι πληροφορίες μου, μία σπιταρόνα, σε μία καλή και ήσυχη γειτονιά. Να είναι άραγε τυχαίο; 

Καλορίζικο το σπίτι Άκη. Καλοφάγωτα και τα ψάρια και λεφτά από τα ψάρια. 

ΥΓ: Θα το έχει το όνομα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.