Ανδρουλάκης: «Σταματήστε να λειτουργείτε στο Μαξίμου ως γραφείο real estate»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε μια εκστρατεία ενημέρωσης σε όλη τη χώρα για το επίκαιρο ζήτημα της στέγασης. Στο πλαίσιο αυτό, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πολιτική της κυβέρνησης σχετικά με την golden visa, καλώντας τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη να την καταργήσει ή να την αναστείλει, υπογραμμίζοντας ότι πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη λάβει ανάλογα μέτρα.

Σχετικά με το ζήτημα της βραχυχρόνιας μίσθωσης, εξέφρασε την αντίθεσή του στη νέα νομοθεσία που επικεντρώνεται στον αριθμό των ακινήτων, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να υπάρχουν δίκαια κριτήρια.

Επιπλέον, κριτικάροντας την αντιμετώπιση της εκπαίδευσης, εξέφρασε την ανησυχία του για τα αποτελέσματα των εξετάσεων και την ανάγκη ενίσχυσης των δημόσιων πανεπιστημίων.

Τέλος, αναφέρθηκε στο θέμα των υπερβολικών χρεώσεων και προμηθειών των τραπεζών, τονίζοντας την ανάγκη δραστικών μέτρων για την προστασία των καταναλωτών.

Ο Ανδρουλάκης προέβη επίσης σε πολιτικές δηλώσεις, εκφράζοντας τον στόχο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής να αποτελέσει ισχυρό προοδευτικό αντίπαλο στη Νέα Δημοκρατία και να προσφέρει εποικοδομητικές λύσεις για τη χώρα.

«Αν ένα κόμμα αρνείται την πραγματικότητα, πώς μπορούμε να συνεργαστούμε; Για παράδειγμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης, ανακοίνωσε ότι θα κάνει εκστρατεία σε όλον τον κόσμο για τον απόδημο ελληνισμό, αλλά καταψήφισε τη διευκόλυνση της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των αποδήμων. Είναι εύκολο, λοιπόν, για μένα να συνεργαστούμε; Θέτω ως κριτήρια τη σοβαρότητα, τη συνέπεια και την πρόοδο. Καλώ, λοιπόν, όλα τα κόμματα εντός και εκτός Βουλής σε πρωτοβουλίες, που θα βοηθούν τη βελτίωση της θέσης του ελληνικού λαού», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου