Ανδρουλάκης: «Σταματήστε να λειτουργείτε στο Μαξίμου ως γραφείο real estate»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε μια εκστρατεία ενημέρωσης σε όλη τη χώρα για το επίκαιρο ζήτημα της στέγασης. Στο πλαίσιο αυτό, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πολιτική της κυβέρνησης σχετικά με την golden visa, καλώντας τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη να την καταργήσει ή να την αναστείλει, υπογραμμίζοντας ότι πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη λάβει ανάλογα μέτρα.

Σχετικά με το ζήτημα της βραχυχρόνιας μίσθωσης, εξέφρασε την αντίθεσή του στη νέα νομοθεσία που επικεντρώνεται στον αριθμό των ακινήτων, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να υπάρχουν δίκαια κριτήρια.

Επιπλέον, κριτικάροντας την αντιμετώπιση της εκπαίδευσης, εξέφρασε την ανησυχία του για τα αποτελέσματα των εξετάσεων και την ανάγκη ενίσχυσης των δημόσιων πανεπιστημίων.

Τέλος, αναφέρθηκε στο θέμα των υπερβολικών χρεώσεων και προμηθειών των τραπεζών, τονίζοντας την ανάγκη δραστικών μέτρων για την προστασία των καταναλωτών.

Ο Ανδρουλάκης προέβη επίσης σε πολιτικές δηλώσεις, εκφράζοντας τον στόχο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής να αποτελέσει ισχυρό προοδευτικό αντίπαλο στη Νέα Δημοκρατία και να προσφέρει εποικοδομητικές λύσεις για τη χώρα.

«Αν ένα κόμμα αρνείται την πραγματικότητα, πώς μπορούμε να συνεργαστούμε; Για παράδειγμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης, ανακοίνωσε ότι θα κάνει εκστρατεία σε όλον τον κόσμο για τον απόδημο ελληνισμό, αλλά καταψήφισε τη διευκόλυνση της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των αποδήμων. Είναι εύκολο, λοιπόν, για μένα να συνεργαστούμε; Θέτω ως κριτήρια τη σοβαρότητα, τη συνέπεια και την πρόοδο. Καλώ, λοιπόν, όλα τα κόμματα εντός και εκτός Βουλής σε πρωτοβουλίες, που θα βοηθούν τη βελτίωση της θέσης του ελληνικού λαού», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...