Σοκαριστικό βίντεο με κουκουλοφόρους να σέρνουν ημίγυμνη γυναίκα στα διόδια στο Αίγιο (vid)

Ένα πρόσφατο βίντεο καταγράφει τη σοκαριστική επίθεση κατά μιας γυναίκας, που συνέβη στα διόδια Ελαιώνα στο Αίγιο. Στο βίντεο, που δημοσίευσε το tempo24.news, φαίνονται τρεις κουκουλοφόροι να επιχειρούν να σέρνουν μια ημίγυμνη γυναίκα προς το αυτοκίνητό τους στα διόδια.

Η γυναίκα, που ήταν σχεδόν γυμνή από τη μέση και πάνω, αντιστάθηκε με όλες της τις δυνάμεις, προσπαθώντας να ξεφύγει από τους επιτιθέμενους. Παρά τις προσπάθειές της, κατάφερε να ξεφύγει τελικά.

Πληροφορίες υποδεικνύουν ότι η γυναίκα είναι σύντροφος ενός ατόμου που συνελήφθη πρόσφατα για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών. Ήλθε από την Αθήνα για να τον συναντήσει. Οι υποκείμενοι φοβούνταν ότι το άτομο αυτό θα συνεργαζόταν με τις αρχές και επέλεξαν να επιτεθούν στη γυναίκα προκειμένου να της αφαιρέσουν την τσάντα, πιθανώς πιστεύοντας ότι περιείχε ενοχοποιητικά στοιχεία. Παρά τις επιθέσεις, η γυναίκα αντιστάθηκε με επιτυχία και κατάφερε να διαφύγει.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου κοντά στα διόδια του Αιγίου. Το όχημα των επιτιθέμενων κινούνταν ακόμη και στον αντίθετο δρόμο, με σπασμένες μπάρες διοδίων. Πιθανώς, το περιστατικό συνδέεται με ένα κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ